Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τις εγκαταστάσεις της Energean στην Καβάλα θα επισκεφτεί την Τετάρτη ο Μητσοτάκης

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου (αύριο) και την Πέμπτη στις 27 του μήνα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τους Νομούς Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνοδεύει ο επί χρόνια στενός του συνεργάτης, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με καταγωγή από την Καβάλα, ο οποίος το πιθανότερο να πολιτευθεί στην Καβάλα στις προσεχείς εκλογές.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο ενός ιδιαίτερα «σφιχτού» προγράμματος με πλήθος επαφών με φορείς, αλλά κυρίως με τους κατοίκους της περιοχής, θα επισκεφθεί τους Δήμους Καβάλας, Νέστου, Θάσου, Παγγαίου και Δράμας.

Σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρόγραμμα, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και τις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στη Νέα Καρβάλη, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Δήμο Νέστου προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσκεψη σε παραγωγική μονάδα της περιοχής, προγραμματισμένη είναι και μια στάση στο κέντρο της Χρυσούπολης.Ενώ λίγο αργότερα από την Κεραμωτή θα ταξιδέψει για Θάσο όπου θα παραμείνει για λίγες ώρες. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρίσκεται στην πόλη της Καβάλας για επαφές με φορείς και πολίτες.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Δράμα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πότε θα επισκεφθεί τον Δήμο Παγγαίου.


Μας κοινοποιήθηκε από enveth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ