Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Συγκλονίζει η ανήλικη που έγινε σκλάβα του σeξ στα χέρια των τζιχαντιστών

Τον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά επί έξι μήνες μία ανήλικη κοπέλα από το Κουρδιστάν στα χέρια ενός τζιχαντιστή εξιστόρησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο BBC.

Η Έκλας, που είναι μέλος της θρησκευτικής μειονότητας των Γιαζίντι, έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών όταν ήταν μόλις 14 ετών. Οι τζιχαντιστές έριξαν κλήρο για να μοιράσουν τα κορίτσια κι εκείνη έπεσε στα χέρια ενός απάνθρωπου, αποκρουστικού εξτρεμιστή.

«Κάθε μέρα με βίαζε και με έδερνε. Κάθε μέρα. Προσπάθησε αρκετές φορές να βάλω τέρμα στη ζωή μου. Αφού τράβηξε κλήρο, που έγραφε το όνομά μου, ήρθε κάποιος τρομακτικός τύπος, με μακριά μαλλιά. Αηδίαζα και μόνον που τον έβλεπα, φοβόμουν… Ο κόσμος θα αναρρωτιέται πώς μπορώ να λέω την ιστορία μου χωρίς να κλαίω. Πιστέψτε με, όμως, τα δάκρυά μου έχουν στερέψει», πρόσθεσε.

Η Έκλας κατάφερε, ευτυχώς, να αποδράσει κάποια στιγμή που ο βιαστής της είχε πάει να πολεμήσει. Μεταφέρθηκε σε καταυλισμό προσφύγων και τώρα ζει στη Γερμανία, όπου υποβάλλεται σε ψυχιατρική θεραπεία. Το όνειρό της είναι να γίνει δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ