Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Παπαδόπουλος: Δεν θα πανηγύριζα γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Κόντρα στη... γερμανική νοοτροπία που δεν θεωρεί πρόκληση τον πανηγυρισμό σε γκολ απέναντι σε πρώην ομάδα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε πως δεν θα μπορούσε να χαρεί αν σκόραρε ενάντια στον ΠΑΟΚ, αφού είναι η ομάδα την οποία υποστηρίζει.

Ο Έλληνας αμυντικός του Αμβούργου παραχώρησε συνέντευξη στην «Ηamburger Morgenpost», έκανε γνωστά τα... ασπρόμαυρα συναισθήματά του, μίλησε για τη μεταγραφή του από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς του αλλά και την δύναμη που επέδειξε για να ξεπεράσει τα προβλήματα, ενώ κάλεσε όποιον θέλει, να τον δει στο γήπεδο υγιή και δυνατό.

«Είναι εντυπωσιακό το ότι δεν έχετε πρόβλημα να πανηγυρίζουμε γκολ εναντίον τον πρώην ομάδων μας. Αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. Πάντα χαιρόμαστε όταν σκοράρουμε, γι' αυτό να είστε σίγουροι. Είτε εναντίον πρώην ομάδων μας είτε όχι. Ο σύλλογός μου είναι το Αμβούργο και δίνω τα πάντα γι' αυτόν. Μόνο εναντίον του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσα να πανηγυρίσω γιατί είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ» ανέφερε ο Παπαδόπουλος και πρόσθεσε για τη μετακίνησή του από το Λεβερκούζεν στο Αμβούργο:

«Είχα συμβόλαιο με τη Λεβερκούζεν. Ο καθοριστικός παράγοντας ήταν ότι είπα στη Μπάγερ πως ήθελα να φύγω για το Αμβούργο. Αν ο παίκτης θέλει κάτι τότε είναι δύσκολο για μια ομάδα να τον κρατήσει. Ευτυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα. Είχα καλές προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία. Αλλά ήθελα πραγματικά να μείνω στο Αμβούργο. Αυτή είναι η ομάδα μου και μου ταιριάζει.

Για τη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι, είχε να πει: «Στον αγωνιστικό χώρο πάντα παίζω λες και πρόκειται για μάχη επιβίωσης. Αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω πάντα να κερδίζω. Πρέπει να έχεις την κατάλληλη εκπαίδευση σε αυτό. Γι' αυτό είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου. Με έκανε πολύ δυνατό πνευματικά από παιδί. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, αλλά στο τέλος το μυαλό αποφασίζει αν μπορείς να τα καταφέρεις».

Όσο για τα προβλήματα τραυματισμών, υπογράμμισε: «Πολλοί είπαν πριν τέσσερα χρόνια ότι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ ξανά. Το ίδιο και οι γιατροί. Ωστόσο, δεν είχα κανένα πρόβλημα στα γόνατα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Το Αμβούργο πιστεύει τόσο πολύ σε μένα και πλήρωσε πολλά χρήματα για να με αποκτήσει. Στην Ελλάδα λέμε ότι το γήπεδο είναι ο καθρέπτης. Αν θέλετε να δείτε αν είμαι υγιής, είστε ευπρόσδεκτοι να το κάνετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ