Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ο Πούτιν μόλις σύστησε... κατά λάθος τη νέα του σύντροφο σε όλο τον κόσμο - Η μυστηριώδης γυναίκα με τα κόκκινα (βίντεο)

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους ισχυρότερους ηγέτες στον κόσμο, ωστόσο η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με των υπολοίπων. Περιβάλλεται από ένα μυστήριο. Μυστήριο για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή, πόσα παιδιά έχει, ποια είναι, για τα πάντα.

Ο λόγος για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσίας απασχολεί πάλι την υφήλιο για τον ίδιο λόγο, την προσωπική του ζωή, χάρη σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και φαίνεται να... κρύβει μια γυναίκα με ένα κόκκινο φουστάνι. Nα την προστατεύει, μάλλον κατόπιν δικής της εντολής.

Ωστόσο, όλος ο διεθνής Τύπος αναφέρει ότι μάλλον αυτή η στιγμή, που κατεγράφη σε βίντεο, είναι αυτή που ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας συστήνει σε όλη την υφήλιο τη νέα του σύντροφο. Εστω κατά λάθος.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο διακρίνεται το Mercedes τζιπ που οδηγεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο περνά την πύλη του περιβόλου της εκκλησίας. Ο Ρώσος πρόεδρος κατεβαίνει και αμέσως ανοίγει την πίσω πόρτα. Με το που ανοίγει η πόρτα διακρίνεται μια γυναικεία φιγούρα που κρατά μια κόκκινη τσάντα, ωστόσο δεν βλέπουμε ποτέ ποια ακριβώς είναι, αφού ο Ρώσος πρόεδρος με το που ανοίγει την πόρτα αλλάζει αστραπιαία άποψη και την κλείνει ξανά.

Το τι ακριβώς συμβαίνει, αν ο ίδιος ο Πούτιν άλλαξε γνώμη ή του το ζήτησε η γυναίκα με το κόκκινο φουστάνι παραμένει άγνωστο, ωστόσο τα περισσότερα Μέσα συγκλίνουν στη δεύτερη εκδοχή. Λένε μάλιστα ότι μάλλον η γυναίκα με την κόκκινη τσάντα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ του Ρώσου προέδρου, είχε διακρίνει την παρουσία της κάμερας και για αυτό αντέδρασε έτσι. Αν ισχύει πάντως, τότε σίγουρα πρόκειται για κάποια γυναίκα που έχει τεράστια επιρροή στον Ρώσο πρόεδρο αφού την εντολή της την υπάκουσε αμέσως. Αστραπιαία, καλύτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ