Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ρωσίδα κατηγορεί τον Μαραντόνα πως το… «χέρι του Θεού» την παρενόχλησε

Ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου είναι γνωστός πως έχει υπάρξει λάτρης κάθε «απόλαυσης» που πέρασε από το διάβα του κατά τη διάρκεια της ζωής του. Επίσης είναι γνωστό πως υπήρξε μεγάλος λάτρης του γυναικείου φύλου και της «καλής ζωής» γενικά.

Ο Ντιεγκίτο βρέθηκε στην Αγία Πετρούπολη στο πλαίσιο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και πλέον αντιμετωπίζει άλλη μία περιπέτεια στην πολυτάραχη ζωή του αφού η Ρωσίδα δημοσιογράφος, Ekaterina Nadolskaya, τον κατηγορεί πως της επιτέθηκε σεξουαλικά.



Η 30χρονη κατέθεσε επίσημη καταγγελία αναφέροντας πως «του ζήτησα να μιλήσουμε για μία συνέντευξη και εκείνος με κάλεσε στο δωμάτιο του. Έκλεισε την πόρτα και ενώ αρχικά μου απαντούσε στις ερωτήσεις μου μετά άρχισε να με παρενοχλεί». Ενώ η Nadolskaya συμπλήρωσε πως «με ανάγκασε με τη βία να βγάλω το φόρεμα μου και όταν έμεινα με τα εσώρουχα σταμάτησε».

Η δημοσιογράφος ανέφερε στην εφημερίδα που δουλεύει πως ο Μαραντόνα φώναξε την ασφάλεια του ξενοδοχείου η οποία την πέταξε έξω από το δωμάτιο ενώ τα πράγματά της έμειναν μέσα ακόμα και τα ρούχα της και το κινητό της, το οποίο μάλιστα της επεστράφη μετά από τρεις ώρες.



Ενώ οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου προσπαθούσαν να την διώξουν από το κτίριο μία βοηθός του Μαραντόνα εμφανίστηκε και της «πέταξε» 500 δολάρια.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Ρωσία με κάποια ΜΜΕ που υποστηρίζουν τον Μαραντόνα να διαρρέουν πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα περιγράφει η δημοσιογράφος. Αναφέρουν πως εκείνη άρχισε να γδύνεται μόνη της προσπαθώντας να ξελογιάσει τον Ντιέγκο και εκείνος ένιωσε άσχημα και την έδιωξε από το δωμάτιο του αφού αναγκάστηκε να καλέσει την ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ