Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πού θα γίνουν τα γυρίσματα του νέου «Τζέιμς Μποντ»

Η νέα ταινία της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς «Τζέιμς Μποντ» θα γυριστεί στην Κροατία, και πιο συγκεκριμένα στις ακτές της Δαλματίας, μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον «Πράκτορα 007» θα βασίζεται στο βιβλίο «Never Dream of Dying» (1999) του Αμερικανού, επίσημου συγγραφέα των μυθιστορημάτων Τζέιμς Μποντ από το 1997 έως το 2003.

Και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο Ντανιέλ Κρεγκ - ο οποίος υποδύθηκε τον θρυλικό κατάσκοπο στις τέσσερις τελευταίες ταινίες – εκείνος που θα ζητήσει «μαρτίνι shaken not stirred» (χτυπημένο, όχι ανακατεμένο), αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».

Στην ταινία με προσωρινό τίτλο «Shatterhand» ο Τζέιμς Μποντ θα έρθει αντιμέτωπος με έναν τυφλό εγκληματία, ο οποίος βρίσκεται πίσω από εγκληματική οργάνωση.

Πηγή της επίσης βρετανικής εφημερίδας «Mirror» ανέφερε ότι οι παραγωγοί της ταινίας εξοργίστηκαν με τον δήμαρχο Ντουμπρόβνικ, ο οποίος αποκάλυψε ότι αναζητούν τοποθεσίες για τα γυρίσματα. Πιθανά άλλα μέρη για τα γυρίσματα αναζητούνται στη νότια Γαλλία και στην Ιαπωνία.

Οι σεναριογράφοι πιστεύουν ότι το φιλμ θα είναι μία εξαιρετική συνέχεια του «Spectre» και ελπίζουν τα γυρίσματα να αρχίσουν στην Κροατία έως το τέλος του έτους, μεταδίδει το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων «Hina».

Ο δήμαρχος Ντουμπρόβνικ, Άντρο Βλάχουσιτς αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό «Nova TV» ότι η δημοτική αρχή είναι σε διαπραγματεύσεις για τα γυρίσματα της ταινίας.

«Η πόλη κάτω από το βουνό Σρτζ», όπως λέγεται το Ντουμπρόβνικ, επιλέγεται ολοένα και συχνότερα από κινηματογραφιστές για γυρίσματα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Στην παραθαλάσσια πόλη, δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Κροατίας έχουν γυριστεί σκηνές της σειράς «Game of Thrones» και πρόκειται εντός του 2018 να γίνουν γυρίσματα της επόμενης ταινίας της σειράς «Star Wars».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ