Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Σάλος στη Βρετανία με το ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα

Σάλο αναμένεται να προκαλέσουν οι βιντεοκασέτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που αναμένεται να προβληθούν σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατό της.

Όπως αναφέρει ο Guardian, πρόκειται για βιντεοκασέτες στις οποίες φαίνεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα να μιλά για τη ζωή της στον καθηγητή ορθοφωνίας Peter Settelen, στο ανάκτορο του Κένσιγκτον. Οι βιντεοκασέτες θεωρείται ότι βιντεοσκοπήθηκαν το 1993.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αποκαλύψεις που αφορούν τον γάμο της με τον Κάρολο, τη γνωριμία τους αλλά και την κρυφή σχέση που είχε ο Κάρολος με την Καμίλα.

Στα αποσπάσματα αυτά η Νταϊάνα φαίνεται να υποστηρίζει ότι πριν από τον γάμο της με τον Κάρολο είχαν συναντηθεί μόλις 13 φορές.

Σχετικά με την ερωτική σχέση που διατηρούσε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα φέρεται να αναφέρει ότι "Ήξερα ότι κάτι γίνεται πριν, αλλά τον πέμπτο χρόνο πήρα επιβεβαίωση".

"Γιατί; Γιατί έχεις αυτή τη γυναίκα γύρω σου;" ρώτησε τον Κάρολο με εκείνον να απαντά: "Αρνούμαι να είμαι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας που δεν είχε ποτέ ερωμένη".

Στον διάλογο που είχε με τη βασίλισσα Ελισάβετ για τον Κάρολο, πέντε χρόνια μετά τον γάμο της, η Νταϊάνα αποκαλύπτει: "Πήγα κλαίγοντας με αναφιλητά στη βασίλισσα Ελισάβετ και της είπα: 'Τι να κάνω; Έρχομαι σε σένα, τι να κάνω;'" και εκείνη απάντησε: 'Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Ο Κάρολος είναι απελπισμένος'. Και αυτό ήταν. Αυτή ήταν η βοήθεια".

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Diana: In Her Own Words" θα προβληθεί από το Channel 4, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ