Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ ο Μπογδάνος... για μια αλήθεια!

Απολύθηκε τελικά από τον ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα στη θέση του, τη μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού παρουσιάζει ο Νίκος Υποφάντης.
Κατά την έναρξη της εκπομπής, ο κ. Υποφάντης διάβασε την ανακοίνωση με την οποία ο ΣΚΑΙ γνωστοποιεί τη λήξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία». Στη συνέχεια ο κ. Υποφάντης μετέφερε τι του είπε ο απολυθείς συνάδελφός του, λίγα λεπτά πριν πάρει τη θέση του στην εκπομπή: «Είδα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πριν μπω στο στούντιο και μου είπε, έτσι είναι, η ζωή συνεχίζεται!» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Υποφάντης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το επίμαχο σχόλιο του κ. Μπογδάνου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν το εξής: «Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ