Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Κλεμμένη μοτοσικλέτα άλλαξε χέρια τρεις φορές

Η μοτοσικλέτα των 125 κ.εκ. είχε κάνει φτερά τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου από το κέντρο της πόλης και ο 36χρονος Έλληνας δράστης την πούλησε την ίδια κιόλας ημέρα σε έναν 33χρονο φίλο του, αντί μόλις 200 ευρώ!

Τρία άτομα βρέθηκαν μπλεγμένα στην κλοπή μιας μοτοσικλέτας που είχε γίνει στον Βόλο, αλλά το τρίτο «πλήρωσε» τη νύφη χωρίς να φταίει, καθώς αγόρασε κοψοχρονιά τη μηχανή χωρίς να γνωρίζει ότι είναι κλεμμένη. Όμως, στην δική του κατοχή βρέθηκε.

Η μοτοσικλέτα των 125 κ.εκ. είχε κάνει φτερά τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου από το κέντρο της πόλης και ο 36χρονος Έλληνας δράστης την πούλησε την ίδια κιόλας ημέρα σε έναν 33χρονο φίλο του, αντί μόλις 200 ευρώ! Για να βγάλει κέρδος εκείνος, ανήρτησε αγγελία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τιμή πώλησης… 250 ευρώ και την πούλησε άμεσα σε έναν ανυποψίαστο 50χρονο.

Ο άνθρωπος έπεσε από τα σύννεφα, όταν ενημερώθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας που εξιχνίασαν την υπόθεση, ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη και ότι ο ίδιος περιλαμβάνεται στην δικογραφία για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος! Για αποδοχή και διάθεση κατηγορείται ο 33χρονος, ενώ ο 36χρονος κατηγορείται για κλοπή και διάθεση. Η μοτοσικλέτα, πάντως, επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ