Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Έξαλλη η κόρη του Θεοδωράκη: Λογοκρισία στα τραγούδια του πατέρα μου!

Μπάχαλο με τη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη, που ήταν να γίνει χθες στο Κάστρο του Αντιρρίου με δωρεάν είσοδο! Μία μέρα πριν, ανήμερα στα 92α γενέθλια του σπουδαίου συνθέτη, ο Δήμος Ναυπάκτου (στον οποίο ανήκει ο χώρος) απαγόρευσε τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, αφού, όπως υποστήριξαν οι υπεύθυνοι, υπήρχε θέμα πυρασφάλειας.

Ετσι, ο ίδιος ο Μίκης, οι καλλιτέχνες που θα ερμήνευαν τα τραγούδια του, Πέγκυ Ζήνα και Ακης Δείξιμος, αλλά και οι σύλλογοι του Αντιρρίου, που με επιστολή τους ζήτησαν από τον Θεοδωράκη να γίνει αυτή η συναυλία στο Κάστρο, έμειναν με τη... χαρά!

Εξαλλη η κόρη του σημαντικού δημιουργού, Μαργαρίτα Θεοδωράκη, έκανε ανάρτηση στο facebook χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. «Ο Δήμος Ναυπάκτου ακύρωσε τη συναυλία της Ορχήστρας ''Μίκης Θεοδωράκης'' με πρόφαση τραβηγμένη από τα μαλλιά. Λογοκρισία στα τραγούδια του πατέρα μου! Οπως η Χούντα!» έγραψε.

Μάλιστα, κάλεσε τον δήμο να ανακαλέσει την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο και να επιτρέψει στη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» να κάνει τη συναυλία στις 7 Αυγούστου, όταν ο αρχαιολογικός χώρος του Κάστρου (που έχει την άδεια του ΚΑΣ για εκδηλώσεις) θα είναι ανοιχτός λόγω πανσελήνου!

Αλλωστε, όπως επισημαίνει, όταν το φεγγάρι είναι ολόγιομο, οι Εφορείες «κάνουν τα στραβά μάτια και δίνουν άδεια» σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και «κανείς τους δεν τρέχει στις πυροσβεστικές υπηρεσίες να τους ζητήσει σωστή πυρασφάλεια».

«Ελάτε, άνδρες! Θα 'χει κι ένα φεγγάρι μούρλια» κατέληξε στην ανάρτησή της η Μαργαρίτα, την οποία συνόδευσε και με φωτογραφία, στην οποία ο Μίκης, εκείνη και τα εγγόνια του έδιναν με τον τρόπο τους ευχές στους κατοίκους της Ναυπάκτου για «Καλό καλοκαίρι».

Η ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

Η ανάρτηση της κόρης του μουσικοσυνθέτη, αναφέρει: «Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης" ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ!  ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ΣΤΑ 92 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΕΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ! ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ! ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΑΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης", ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ;!!!!! Ή ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ, ΕΝΑ ΠΥΚΝΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΠΑΝΥΨΗΛΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ;;;;

ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΣΑΣ ΣΥΧΓΑΙΡΩ!

ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ! ΜΑ ΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΟΛΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΘΑΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ, ΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!

ΚΑΜΑΡΩΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ! ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ TODOR KABAKCHIEV!!!!

ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΥΤΗ Η Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ! ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ;

ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ;;;;)

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ, ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ,

ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΔΙΠΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ!

ΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΥ;

ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ;

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7-8, ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ!

ΕΛΑΤΕ ΑΝΤΡΕΣ!

ΘΑΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥΡΛΙΑ!

ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ!

Μαργαρίτα».

Η ανάρτηση συνοδεύεται και με την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μαζί με την οικογένειά του, γιορτάζει τα 92α γενέθλιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ