Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Το οικονομικό τρικ για να γίνει η μεταγραφή του Νεϊμάρ

Στο μεταγραφικό σίριαλ της χρονιάς τείνει να εξελιχθεί η μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Οι Καταλανοί δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη και ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφυγή κατά του γαλλικού συλλόγου, σε περίπτωση που εκείνος καταθέσει τα 222 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Βραζιλιάνου, επικαλούμενοι παραβίαση του Financial Fair Play.

Σύμφωνα με ένα σενάριο από τη Βραζιλία, για να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος, οι Παριζιάνοι θα προχωρήσουν σε ένα άνευ προηγουμένου τρικ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Νεϊμάρ στην Ντόχα, ο Βραζιλιάνος αστέρας θα υπογράψει συμφωνία με την Qatar Sports Investment, προκειμένου να εκτελέσει χρέη πρεσβευτή του Μουντιάλ του 2022.

Από αυτήν τη συμφωνία θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 300 εκατ. ευρώ σε διάστημα πέντε ετών (60 εκατ. ευρώ το χρόνο). Ένα ποσό που λέγεται ότι θα τον βοηθήσει ώστε να πληρώσει μόνος τη ρήτρα των 222 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα και να μετακομίσει στην Παρί, χωρίς να παραβιαστούν και οι κανόνες του Financial Fair Play!

Υπενθυμίζεται ότι η Qatar Sports Investment είναι εταιρεία της οποίας περιουσιακό στοιχείο αποτελεί η Παρί Σεν Ζερμέν…

Πάντως, ο Νεϊμάρ πράγματι θα βρεθεί στην Ντόχα τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Al Watan» του Κατάρ, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα βρεθεί στην πρωτεύουσα του κρατιδίου, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο «Aspetar Center», το οποίο ανήκει στον μεγαλομέτοχο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Κοινώς, όλα συνηγορούν ότι με τρικ ή χωρίς, η μεταγραφή αυτή θα προχωρήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ