Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΝΔ για έξοδο στις αγορές: Ανίκανη και άσχετη η κυβέρνηση

«Ο κ. Τζανακόπουλος επιβεβαιώνει την ανικανότητα και την ασχετοσύνη της Κυβέρνησης», αναφέρει η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για την έξοδο στις αγορές.

«Για όλες τις σοβαρές Κυβερνήσεις στον κόσμο είναι αυτονόητη η προετοιμασία των αγορών και η προαναγγελία για το χρονοδιάγραμμα που θα προσφύγουν σε αυτές για δανεισμό», αναφέρει συγκεκριμένα η ΝΔ και συνεχίζει: «Το να θεωρεί ο κ. Τζανακόπουλος αυτονόητο το ακριβώς αντίθετο, επιβεβαιώνει την ανικανότητα και την ασχετοσύνη αυτής της Κυβέρνησης».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χθες σε δηλώσεις του από την Πάτρα και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για πιθανή έξοδο της χώρας στις αγορές, τόνισε ότι η έξοδος δεν προαναγγέλλεται και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην αγορά ομολόγων, βλέπουμε τις αποδόσεις των ελληνικών τίτλων και σχεδιάζουμε, όχι με βάση τη φημολογία ή τα δημοσιεύματα ή τις πιέσεις που μπορεί να δεχόμαστε, αλλά με μοναδικό κριτήριο τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση του ελληνικού δημόσιου χρέους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ