Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Μπογδάνος: Είπα την αλήθεια, είμαι ευτυχής που έχασα τη δουλειά μου γι’ αυτό τον λόγο

Νέες αιχμές κατά τη διοίκησης του ΣΚΑΪ, για την απομάκρυνσή του από τον σταθμό, αφήνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στρέφοντας παράλληλα τα βέλη του κατά του Σταμάτη Μαλέλη και των διευθυντών του σταθμού.

“Αν ο σταθμός ήθελε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, θα μπορούσε να με καλέσει, να μου το πει και να μου αφήσει ένα περιθώριο για να βρω λύση για το επαγγελματικό μέλλον μου. Με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν μιλήσαμε. Από τον Σταμάτη Μαλέλη είχα την απαίτηση. Ήθελα να με πάρει, αλλά δεν μιλήσαμε. Ούτε εγώ τον πήρα. Με κάλυψε η συζήτηση με τον Κώστα Κιμπαρόπουλο. Δεν ξέρω πια κατά πόσο μπορώ να δώσω βάση σε οποιαδήποτε δέσμευση των όποιων εκ των διευθυντών του ΣΚΑΪ αναλαμβάνουν να μπλέξουν ή να ξεμπλέξουν το κουβάρι του σταθμού. Το ότι ο ΣΚΑΪ έχει σοβαρό πρόβλημα στον συντονισμό των διευθυντικών του στελεχών, είναι κάτι γνωστό”, αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο δημοσιογράφος σε σύντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει και αν θα ζήταγε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό, απάντησε: «Είπα την αλήθεια. Δεν μετανιώνω ούτε κατ'  ελάχιστο. Αναλαμβάνω την ευθύνη της και είμαι ευτυχής που έχασα τη δουλειά μου γι’ αυτό τον λόγο. Αν έχανα τη δουλειά μου για άλλο λόγο, θα μπορούσα να είμαι δυσαρεστημένος. Είμαι ευτυχής γιατί απέδειξα ότι δεν είμαι φερέφωνο του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι φερέφωνο κανενός».


athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ