Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Δημήτρης Βεργίνης: Παντρεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη! (βίντεο)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Βεργίνης το περασμένο Σάββατο σε μια λαμπερή τελετή, κοντά στους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς!
Το ζευγάρι που εδώ και ένα χρόνο φημολογείται πως όδευε προς τους γαμήλιους όρκους, τελικά έκανε το βήμα και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, στην κοινή γενέτειρά τους, τη Θεσσαλονίκη! Η πρώην παίκτρια του reality talent show “Fame Story” που αγαπήθηκε από το κοινό και… μάγεψε την κριτική επιτροπή με την ατόφια λαϊκή φωνή της, μοιράστηκε μάλιστα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Facebook μερικά λόγια για τον αγαπημένο και πλέον επίσημα σύζυγό της, Δημήτρη Βεργίνη:

“Ποτέ μου δεν περίμενα τον πρίγκιπα του παραμυθιού… Ήταν πολύ καλός για να είναι αληθινός.. Μη σας πω ότι τον έβρισκα και λίγο βαρετό… Δεν έψαχνα να βρω το άλλο μου μισό. Ευτυχώς πάντα ένιωθα ολόκληρη. Και ξαφνικά, πριν τεσσεράμισι χρόνια εμφανίζεσαι εσύ! ‘Χορτασμένος’, ακομπλεξάριστος, ήρεμα δυνατός... Με τέτοια αγωγή ψυχής και τέτοια καρδιά, που με ισοπέδωσε... Ευχαριστώ τη ζωή και το Θεό που σε έφερε κοντά μου, τη στιγμή που είχα το μυαλό να σε αξιολογήσω. Η σημερινή μέρα, είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής μου...”

Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια πήρε την απόφαση τον περασμένο Ιανουάριο να κάνει το μεγάλο βήμα, μιας και οι δυο τους είναι αχώριστοι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά καιρούς λόγω της απόστασης που προέκυπτε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του μπασκετμπολίστα. Ο Δημήτρης, άλλωστε, έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Άρη, Μπιλπάο, Λουκόιλ και Πανιωνίου, ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Πάτρας. Για αυτό το λόγο άλλωστε και η τραγουδίστρια είχε εγκατασταθεί τον τελευταίο καιρό στην Πάτρα, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του!

Η Ελεάνα, που προέρχεται από οικογένεια… πρωταθλητών, μιας και ο πατέρας της είναι ο θρυλικός, παλαίμαχος, διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος, Λάκης Παπαϊωάννου, φαίνεται πως δεν παρέκλινε πολύ από αυτό που γνώρισε μεγαλώνοντας και επέλεξε να μοιραστεί τη ζωή της με έναν αθλητή, αυτή τη φορά του μπάσκετ! Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, τη νύφη παρέδωσε στο γαμπρό ο πατέρας της, Λάκης!

Δες εδώ τις δηλώσεις τους για τη μεγάλη βραδιά:



Στιγμιότυπο από τη νύχτα του γάμου τους:

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελεάνας Παπαϊωάννου, Δημήτρης Βεργίνης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ