Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ποιοι μπαίνουν στη μάχη της τηλεθέασης τη νέα σεζόν

Στους ρυθμούς του Survivor χορεύει η νέα τηλεοπτική σεζόν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ριάλιτι θα πάει στο β'μισό της σεζόν καθώς ήδη τα πλάνα  για την απογευματινή και βραδινή ζώνη είναι γεμάτα πρόσωπα και εκπομπές.

Κανονικά, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, θα προχωρήσει το «The Voice» με παρουσιαστή το Γιώργο Καπουτζίδη και στην επιτροπή να παραμένουν Ρουβάς, Παπαρίζου, Μαραβέγιας και Μουζουράκης.

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου θα είναι, όπως όλα δείχνουν, παρουσιάστρια του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Στο ΣΚΑΪ μετακομίζει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Την παρουσίαση του «My style rocks» φαίνεται ότι θα αναλάβει η Κάτια Ζυγούλη. Αν και το κανάλι διαψεύδει συμφωνία και λέει ότι επικρατέστερη θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή.

Την εκπομπή της ετοιμάζει και η Ελεωνόρα Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη με ώρα έναρξης στις 15:00.

Το STAR δεν θα κάνει πρωινή ζώνη (10:00-13:00) και ποντάρει στο ψυχαγωγικό με επικρατέστερους τον Πέτρο Κωστόπουλο. Το ζευγάρι που κονταροχτυπιέται με τους υπόλοιπους στο κανάλι είναι ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου.

Στον ΑΝΤ1 στην κορυφή του προγράμματος βρίσκονται οι Νομάδες, το νέο ριάλιτι του σταθμού. Συζητήσεις για να συμμετάσχουν έχουν κάνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Γιώργος Μανίκας. Φήμες κάνουν λόγο και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και υποψήφιες χώρες η Ταϊλάνδη, οι Φιλιππίνες, η Σρι Λάνκα.

Διάφορα ονόματα ακούγονται και γι' αυτούς που θα πλαισιώνουν το Γιώργο Λιάγκα σε βραδινό talk show.

Άγνωστο ακόμα τι θα κάνουν οι Μαρία Μπεκατώρου, Δούκισσα Νομικού.

Στον Alpha στη θέση της Ελένης Τσολάκη μάλλον θα πάρει η Νάνσυ Παραδεισανού. Αλλαγές και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποχώρηση Γκουντάρα και Ζαρίφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ