Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Έναρξη λειτουργίας Δομής Κοινωνικού Φαρμακείου

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης έχει προχωρήσει σε δημιουργία Δομής Κοινωνικού Φαρμακείου στα πλαίσια του Ε.Π. « Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας»).

Το Kοινωνικό Φαρμακείο εδρεύει στο πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οδό Βενιζέλου με ΤΚ 56121, της Δημοτικής Ενότητας Αμπελοκήπων και λειτουργεί προσωρινά στην οδό Ελευθερίας & 28ης Οκτωβρίου της Δημοτικής Ενότητας Αμπελοκήπων.

Σκοπός του είναι η φαρμακευτική περίθαλψη απόρων, αναξιοπαθούντων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία εξασφαλίζει μέσω συγκεκριμένων συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες και τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους, καθώς και από τη συμμετοχή και κινητοποίηση συλλογικών φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών.

Για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου, ο Δήμος καλεί τους πολίτες καθώς και κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση να συμβάλλουν με χορηγίες και δωρεές φαρμάκων.

Με κάθε προσφορά σας ενισχύετε ουσιαστικά την προσπάθειά μας να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι του Κοινωνικού Φαρμακείου θα ενημερωθούν με νεώτερη ανακοίνωση για την έναρξη υποβολής των αιτήσεων.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Ελευθερίας & 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2310721721
E-mail
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-16:30



Η δράση χρηματοδοτείται κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020 από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο των 13 Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ) και πιο συγκεκριμένα από το Θεματικό Στόχο (ΘΣ) 9 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης, καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε μορφής διακρίσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ