Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ποια είναι η... υπερενθουσιώδης παρουσιάστρια ειδήσεων της Βόρειας Κορέας;

Η Ρι Τσουν Χι επικοινωνεί με με πρωτοφανές πάθος τα προπαγανδιστικά μηνύματα του Κιμ Γιονγκ Ουν και θεωρείται πλέον η «εθνική παρουσιάστρια» της χώρας

Χαμογελαστή, όπως πάντα, και ντυμένη στα ροζ, η εκφωνήτρια του βορειοκορεατικού λαού, Ρι Τσουν Χι, ανακοίνωσε σήμερα την είδηση για την επιτυχημένη εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου προκαλώντας παγκόσμια ανησυχία.

Η εθνική παρουσιάστρια ειδήσεων της Βορείου Κορέας, έχει γίνει πλέον γνωστή σε όλο τον πλανήτη, αναλαμβάνοντας με πρωτοφανές πάθος να επικοινωνεί στον λαό της χώρας τα προπαγανδιστικά μηνύματα του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η 70χρονη παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης, φορώντας τη χαρακτηριστική παραδοσιακή φορεσιά -chima jeogori- της χώρας της, στάθηκε μπροστά από την κάμερα και παθιασμένη, όπως κάθε φορά, εκφώνησε την είδηση.

Η πιο δημοφιλής εκφωνήτρια ειδήσεων της Βόρειας Κορέας γεννήθηκε το 1943, σπούδασε υποκριτική και το 1971 ανέλαβε την παρουσίαση των ειδήσεων στο ένα και μοναδικό κανάλι της χώρας. Η καριέρα της, ως ηθοποιού, άρχισε από το ραδιόφωνο και τα κινηματογραφικά στούντιο της Πιονγιάνγκ. Το 1971 ο δρόμος της την οδήγησε στο κανάλι "KCTV" που μετρούσε ήδη οκτώ χρόνια ζωής.

Έξι χρόνια αργότερα έγινε η πρώτη τηλεπερσόνα και αυτή που πάντα προτιμούσαν για να διαβάζει τις ανακοινώσεις των βορειοκορεατών ηγετών. Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής της δουλειάς, είχε επιμεληθεί και ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές βορειοκορεάτες ηγέτες, όπως τους Κιμ Ιλ Σουνγκ και Κιμ Γιονγκ Ιλ.Το 1994, δάκρυα κύλησαν στα μάγουλά της όταν ανακοίνωνε το θάνατο του τότε ανώτατου ηγέτη της χώρας, Κιμ Ιλ Σουνγκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ