Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Οι μήνες του χρόνου που αυξάνονται τα ποσοστά απιστίας

Είναι γεγονός πως η ψυχολογία των ανθρώπων αλλάζει ανάλογα με την κάθε εποχή του χρόνου ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο ήλιος.

Αυτό όπως είναι λογικό επηρεάζει και τη σεξουαλική διάθεση. Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται αύξηση των θετικών συναισθημάτων και της διάθεσης για ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Έχει σχέση αυτό όμως με τη σεξουαλική επιθυμία; Κι όμως έχει. Σε αντίθεση με το χειμώνα που είναι περισσότερο συνδεδεμένος με υποχρεώσεις, την εργασία και ο καιρός δεν μας προδιαθέτει για κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες έξω από το σπίτι, την άνοιξη και το καλοκαίρι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας τις εποχές αυτές του χρόνου κάνει τους ανθρώπους πιο ανοιχτούς στο φλερτ, στο ερωτικό παιχνίδι, προσφέρει αίσθημα ευφορίας, αυξάνει τον αυθορμητισμό και χαλαρώνει τις αντιστάσεις.

Συνεπώς, οι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία αυτές τις περιόδους. Το καλοκαίρι ειδικά αισθανόμαστε πιο χαλαροί, πιο ελεύθεροι και πιο σεξουαλικοί και αυτό σύμφωνα με έρευνες εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ