Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ της Χ.Α.Ν.Θ. προσφέρει δέματα αγάπης

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ της ΧΑΝΘ με την υποστήριξη της LIDL HELLAS & SIA O.E. προσφέρει τις ημέρες αυτές δέματα αγάπης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα είδη θα διανεμηθούν σε 500 αποδέκτες – οικογένειες που προέρχονται από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και άλλα προβλήματα διαβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα τα δέματα με τα προϊόντα θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες που η Τράπεζα Τροφίμων Χ.Α.Ν.Θ. υποστηρίζει όλο το χρόνο καθώς και σε μονογονεϊκές οικογένειες που υποστηρίζονται από το Ταμείο Υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ. Επίσης τα δέματα θα προσφερθούν σε οικογένειες που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας όπως επίσης και από εθελοντικές οργανώσεις με τις οποίες η Χ.Α.Ν.Θ. συνεργάζεται όπως ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ, ΑΡΩΓΗ. Τέλος δέματα θα προσφερθούν και σε οικογένειες που υποστηρίζονται από συσσίτια Ιερών Ναών όπως Ι.Ν. Ιωάννη Χρυσοστόμου, Ι.Ν. Νέας Παναγίας , Ι. Ν. Παναγίας Δεξιάς.

Η ΧΑΝΘ μέσω της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ τα τελευταία χρόνια συνεχίζει το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο της οργάνωσης και αγγίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και μια σειρά κοινωνικών αναγκών όπως αυτές μικρών παιδιών για παιχνίδι, δημιουργικότητα, αθλητισμό, της σύγχρονης μονογονεϊκής οικογένειας για στήριξη των γονέων, αλλά και των παιδιών τους, σίτισης άπορων οικογενειών, μόρφωσης παιδιών που ζουν σε συνθήκες πολέμου και φτώχιας, νέων για δημιουργική διέξοδο από την ανεργία, αλλά και ανθρώπων της τρίτης ηλικίας ενώ ανταποκρίνεται με τα μέσα που διαθέτει και τα μέσα που αναζητά στα αιτήματα άλλων κοινωνικών φορέων και οργανισμών για δωρεάν συμμετοχή σε προγράμματα της Χ.Α.Ν.Θ. παιδιών σε ειδικές συνθήκες διαβίωσης όπως παιδιά πρόσφυγες,

Τομέας Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς Χ.Α.Ν.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ