Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας στο Αγγελοχώρι

Στο Αγγελοχώρι στο mini golf «Το Χάρμα Τσουλάει» του Θεόδωρου Ιορδανίδη συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, στο πλαίσιο των τακτικών συνεδριάσεων του. Στη συνεδρίαση παρέστησαν και τα μέλη της ομάδας γυναικών του συλλόγου .

Το Δ.Σ. υπό την προεδρεία του προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη εξέτασε την πρόσκληση για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου SPA στην Mecklenburg –Vorpommerm στη Βαλτική θάλασσα στις 12-09-2017. Ο κ. Αναστασιάδης παρουσίασε στη συνέχεια την πρόοδο της προβολής του σποτ του συλλόγου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, την Τουρκία και τις ΗΠΑ.

Συζήτησε, ακόμη για την αναγνώριση των δυο νέων λουτροπόλεων της Αγίας Παρασκευής του δήμου Κασσάνδρας και του πηλού Αγίας Τριάδας του δήμου Μεσολογγίου.

Αποδέχτηκε, ακόμη την πρόταση του βουλευτή Δημήτρη Μάρδα για κοινή επίσκεψη και συνεδρίαση στα λουτρά Απολλώνιας με την παρουσία παραγόντων του δήμου Βόλβης και της Τράπεζας Πειραιώς στο τέλος Αυγούστου.

Στη συνέχεια εξέτασε το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ για όλους του αγρότες και τα δεδομένα που προβλέπει.

Συζήτησε το ζήτημα της επίσκεψης και της διοργάνωσης ημερίδας για την υσπνοθεραπεία στην λουτρόπολη της Κυλλήνης καθώς και την επίσκεψη στα λουτρά Σαμοθράκης, τα λουτρά Τραινούπολης και τα λουτρά Αβδήρων.

Εξέτασε, επίσης τη συνεργασία του συλλόγου με την Σουρωτή Α.Ε. και την διαφημιστική της προώθηση.

Αποφάσισε τέλος την πραγματοποίηση της μίας τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. και των προεδρείων των επιτρόπων σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση στον όμορφο χώρο του mini golf «Το Χάρμα Τσουλάει» πραγματοποιήθηκε μετά από την ευγενική πρόσκληση του Γιάννη Ιορδανίδη, πρώην δημοτικού συμβούλου του δήμου Θεσσαλονίκης και μέλους του συλλόγου τον οποίο και ευχαριστούμε και καλούμε τους φίλους να επισκεφτούν αυτόν τον ωραίο χώρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ