Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Στανόγεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στους ομίλους»

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ήταν ξεκάθαρος ως προς τους στόχους του ΠΑΟΚ για τις διπλές αναμετρήσεις με την Ολιμπίκ.

«Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στους ομίλους», ξεκαθάρισε ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο «Βαλερί Λομπανόφσκι» του Κιέβου.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε στους ομίλους και εκεί έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας. Αυτός είναι ο βασικός στόχος. Όπως, έχω πει και παλιότερα, έχω έρθει και θέλω να κάνω την ομάδα καλύτερη από πέρσι και για μένα ο στόχος είναι ξεκάθαρος», πρόσθεσε.

Πάντως, απέφυγε να πει το παραμικρό για τους συνολικούς στόχους της ομάδας και του ίδιου παραπέμποντας όλους στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. «Για να θέσουμε ξεκάθαρα τους στόχους θα πρέπει να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος», εξήγησε ο Στανόγεβιτς. «Η ομάδα εργάζεται προς σ’ αυτή την κατάσταση. Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για το κομμάτι των στόχων», τόνισε.

Ο Σέρβος προπονητής επανέλαβε την πεποίθησή του ότι «η ομάδα είναι έτοιμη για το ξεκίνημα της χρονιάς και γι’ αυτή τη σειρά των αγώνων», καθώς όπως τόνισε «κοιτάζοντας πιο βαθιά μέσα στη χρονιά, πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και υπάρχει δρόμος για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Εκεί, που ποντάρει ο Στανόγεβιτς είναι στην εμπειρία της ομάδας. «Είμαστε η ίδια ομάδα με πέρσι, κάναμε ελάχιστες αλλαγές και απέναντι στην Ολιμπίκ θα δείξουμε το πόσο έμπειρη και πόσο έτοιμη ομάδα είμαστε».

Υστερα από έξι χρόνια, στα 43 του πια, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επιστρέφει κι αυτός στα κύπελλα Ευρώπης. «Ως προπονητής της Παρτιζάν είχα μερικά ιστορικά παιχνίδια», θυμήθηκε «κάποια ματς που έχασα, έτσι συμβαίνει πάντα», ωστόσο όπως είπε «γενικά είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και αποτελώ και πάλι μέρος των ευρωπαϊκών κυπέλλων».

Ο ίδιος δε θέλησε να πει κάτι γύρω από το αρχικό σχήμα με το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, «λίγο πολύ όλοι ξέρετε και μας ξέρουν από πέρσι πως παίζουμε», είπε χαριτολογώντας, ενώ μιλώντας για το θέμα του Αμρ Ουάρντα τόνισε: «Αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τον Ουάρντα πριν από ένα ευρωπαϊκό ματς. Όμως, κανείς δεν μπορεί να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα».

Η ίδια απάντηση και σ’ ότι αφορά τις μεταγραφές. «Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς της Ευρώπης, μετά ίσως να μπορέσουμε να πούμε κάτι περισσότερο», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ