Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Ξεκινά αύριο Τρίτη από τις 9 το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων του δεύτερου αγώνα για τον προκριματικό γύρο του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ολιμπίκ Ντόνετσκ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις  21:00.

Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής :

A.Εκδοτήρια

Γηπέδου Τούμπας Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο: Τρίτη (01.08) και Τετάρτη (02.08) : 09:00-17:00 Πέμπτη (03.08) : 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

 Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour

 Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Δ.Καταστήματα Γερμανός

 Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα  Τιμή

1          €25

2, 3      €20

5, 6      €15

4, 4A   €10

7Α       €15

8          €10

VIP 3ου:         €80

VIP 4ου:         €80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ