Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Με αιχμές στον ΣΚΑΪ απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Με αιχμές στον ΣΚΑΪ απάντησε ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την ανακοίνωση του σταθμού για τα όσα είπε στη μεσημεριανή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση του Μαξίμου.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook δεν ανακαλεί τους "απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού", όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα γράφει: "Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα". Λίγο αργότερα τροποποίησε την δημοσίευσή του, προσθέτοντας τη φράση: "Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν "πρώην σύντροφοι" του Τσίπρα".

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:
H συγγνώμη του ΣΚΑΪ:
Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ