Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει ενημερώσει για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ τους Θεσμούς;

Το ερώτημα αν η κυβέρνηση έχει ενημερώσει για το σχέδιό της να κρατικοποιήσει τον ΟΑΣΘ θέτει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής.

«Την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ εντάσσει τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών στο Υπερταμείο, έρχεται ο κ. Σπίρτζης και καταθέτει νομοσχέδιο για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ. Αλήθεια, έχουν ενημερώσει για το σχέδιό τους, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ή θα κάνουν για άλλη μια φορά – όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει – στροφή 180 μοιρών και το μόνο που θα καταφέρουν είναι εν μέσω καλοκαιριού να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης;», σχολιάζει ο κ. Καραμανλής.

«Ελλείψει πραγματικού ηγέτη στο κόμμα του ο κ. Σπίρτζης κάνει "ιστορικές βουτιές", είτε αναφερόμενος στον αγαπημένο του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, είτε τώρα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή», συνεχίζει ο κ. Καραμανλής και καλεί τον κ. Σπίρτζη «να προσγειωθεί στον 21ο αιώνα και στο 4ο μνημόνιο, που με "πόνο ψυχής" ψήφισαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του πριν από λίγες ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ