Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Αντίστροφη μέτρηση για τον ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που για άλλη μια χρονιά υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δηλώσετε συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό νυχτερινό πάρτυ της χώρας!



Οι ατομικές εγγραφές για τη γιορτινή βραδιά της 14ης Οκτωβρίου εξελίσσονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς και η Οργανωτική Επιτροπή να εργάζεται εντατικά έτσι ώστε η φετινή διοργάνωση να καταρρίψει ξανά όλα τα ρεκόρ: Ρεκόρ αγώνων από τους κορυφαίους πρωταθλητές που θα συμμετάσχουν, ρεκόρ συμμετοχών, αλλά πάνω απ’ όλα ρεκόρ ικανοποίησης και χαμόγελων από τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης που θα δώσουν ραντεβού στην εκκίνηση!

Όσοι έχουν ζήσει τη μαγεία του «Νυχτερινού» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και εκείνοι που φέτος θα βιώσουν την εμπειρία για πρώτη φορά, μπορούν να αρχίσουν «προθέρμανση» και να αντλήσουν έμπνευση, από το συναρπαστικό τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασαν οι διοργανωτές και το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στον παρακάτω σύνδεσμο - κατά προτίμηση με τα ηχεία στο τέρμα:



Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις του Protergia 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης (8.10.2016) και του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (2.4.2017), με τη μαζική συμμετοχή περισσότερων από 20.000 σε κάθε διοργάνωση, κάθε ηλικίας και επιπέδου, η Οργανωτική Επιτροπή με τη δωδεκάχρονη πλέον εμπειρία της σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και αξιοποιώντας τα καλύτερα στελέχη της χώρας, εντάσσοντάς τα στην Τεχνική Επιτροπή της διοργάνωσης, καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο παράλληλος Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. να αποτελέσει σημείο αναφοράς του δρομικού κινήματος της χώρας μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε από την προκήρυξη της διοργάνωσης, αλλά και από τον επίσημο δικτυακό τόπο www.thessalonikihalfmarathon.org, για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, οι οποίες προσφέρουν άριστες αγωνιστικές συνθήκες και επιδόσεις, καθώς επίσης άρτια υποστήριξη και ευχαρίστηση στους δρομείς κάθε επιπέδου.

Οι ατομικές εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν θέση στην εκκίνηση χωρίς καθυστέρηση! Η προθεσμία ολοκλήρωσης των ομαδικών εγγραφών λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου.
Η Ο.Ε. απευθύνει κάλεσμα σε όλους να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους δια μέσου της ομάδας ενός εκ των κοινωνικών ιδρυμάτων, τα οποία υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από την διοργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς αυτής.

Δηλώσεις συμμετοχής - Τρόποι εγγραφής:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.orgκαι www.thesshalfmarathon.gr
β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org ή με fax στο 2310 200361
γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360)
δ. Απευθείας στις ομάδες των φορέων κοινωνικής προσφοράς, που υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από τη διοργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης αυτής.
Αναλυτικά στοιχεία για τη δράση των συνεργαζόμενων κοινωνικών φορέων υπάρχουν στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης.

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τους Υποστηρικτές και τους Χορηγούς της διοργάνωσης εργάζεται ώστε να εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές και συγκινήσεις προς τους δρομείς, πέραν της αγωνιστικής συμμετοχής τους, οι οποίες θα ανακοινώνονται μέσω του επίσημου ιστότοπου, των χορηγών επικοινωνίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ