Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Εργαζόμενος της ΜΕΒΓΑΛ είπε σε συνάδελφους οτι θα βγει εξω και εξαφανίστηκε

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στα Κουφάλια, καθώς από χθες βράδυ έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό 45 χρονου άνδρα από γειτονικό χωριό που αγνοείται.

Τα ίχνη του 45χρονου, σύμφωνα με το e-koufalia.gr, χάθηκαν χθες το βράδυ γύρω στις 23:00, από το εργοστάσιο ΜΕΒΓΑΛ, όπου δουλεύει. Ήταν με παρέα συναδέλφων του, όταν είπε ότι θα βγει για λίγο έξω και από τότε δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Οι συνάδελφοι του άρχισαν τον αναζητούν αλλά μάταια, καθώς δεν ήταν πουθενά. Όταν βρήκαν τα προσωπικά του αντικείμενα καθώς και το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο, ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και της ασφάλειας καθώς και οι υπεύθυνοι της εταιρείας και από χθες το βράδυ γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Μέχρι στιγμής, έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά όλοι οι χώροι του εργοστασίου τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά ενώ τις έρευνες συνδράμουν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Από το πρωί της Κυριακής στις έρευνες συμμετέχουν και πυροσβέστες της Π.Υ. Γιαννιτσών με επικεφαλή της δύναμης τον διοικητή κ.Κώστα Τσάγκαλο ενώ από νωρίς το απόγευμα γίνεται έλεγχος ακόμα και στο βιολογικό καθαρισμό του εργοστασίου.

Σύμφωνα με το e-koufalia, aπό την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ