Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Άδωνις: Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία

«Είσαι τόσο άσχετος, Αλέξη Τσίπρα;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για όσα αναφέρει ο πρώην υπουργός Οικονομικών στο βιβλίο του, «Adults in the Room» - «Ο Τσίπρας έχασε τα λεφτά μας, γιατί είχε βάλει τον Βαρουφάκη να κάνει τις αηδίες που έκανε»

«Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το περιεχόμενο του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη, «Adults in the Room».

Κληθείς να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με όσα αναλυτικά γράφει το «Πρώτο ΘΕΜΑ» σήμερα, φέρνοντας στο φως συγκλονιστικά αποσπάσματα από το βιβλίο Βαρουφάκη, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι, προφανώς, ο κ. Βαρουφάκης έχει καταγράψει στο κινητό του και άλλα, πολύ χειρότερα για τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Εξέφρασε την άποψη ότι όσα αποκαλύπτονται εκθέτουν τον πρωθυπουργό προσωπικά, καθώς φαίνεται ότι δεν γνώριζε πώς λειτουργεί η ευρωζώνη. «Είσαι τόσο άσχετος, Αλέξη Τσίπρα;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι η χώρα εξακολουθεί να πληρώνει σήμερα την διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015.

«Ο Τσίπρας έχασε τα λεφτά μας, γιατί είχε βάλει τον Βαρουφάκη να κάνει τις αηδίες που έκανε» είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο δεν μιλάει το Μαξίμου, δια της σιωπής επιβεβαιώνει όσα λέει ο Βαρουφάκης» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει κυβερνητική διάψευση, γιατί ο πρώην ΥΠΟΙΚ τους έχει καταγράψει όλους.

«Ο ένας έγραφε τον άλλον» είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επιτιθέμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό, καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ήτνα εκείνος που είχε επιλέξει τον κ. Βαρουφάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ