Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Ο Άδωνις τα "έχωσε" στη ζάπλουτη επαγγελματία "αριστερή", Καρακώστα

Άγριος καβγάς μεταξύ του ΆδωνιςΓεωργιάδη και της  Εύη Καρακώστα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά .

Μάλιστα μεταξύ των δύο ακολούθησαν σκληρές εκφράσεις. Η κατάσταση… ξέφυγε από κάθε έλεγχο, κάτι που οδήγησε τελικά τον οικοδεσπότη της εκπομπής να διακόψει την συζήτηση και να «πάει» σε διάλειμμα!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατήγγειλε την κυβέρνηση για την υψηλή φορολογία και τότε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε την εξής φράση: «Όσον αφορά αυτά που είπε ο κύριος Άδωνις, φαίνεται καταρχήν ότι κάνει παρέα με πλούσιους ανθρώπους κι όχι με τους ανθρώπους που κάνω εγώ παρέα, που είναι η γειτονιά μου και που είναι άλλης κατηγορίας άνθρωποι και σίγουρα οι φόροι τους τους έχουν έρθει λίγο, λίγο χαμηλότερα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης την διέκοψε και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Άδ. Γεωργιάδης: «Πρώτα από όλα από ό, τι θυμάμαι είστε πολύ πιο πλουσία από εμένα άρα δεν δέχομαι να μου κάνετε τέτοιες ειρωνείς κυρία Καρακώστα»

Εύη Καρακώστα: «Μην με διακόπτετε, μιλώ για την γειτονιά»

Άδ. Γεωργιάδης: «Είστε πολύ πλουσιότερη εμού και δεν δέχομαι εριωνεία στην τηλεόραση για την οικονομική μου κατάσταση και τις παρέες μου. Επειδή είστε ζάμπλουτη λοιπόν μπροστά σε μένα, παρακαλώ όχι ειρωνείες. Είστε μία από τους ζάμπλουτους του ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικές αιχμές εγώ δεν δέχομαι από κανέναν και δη από ΣΥΡΙΖΑίο. Πάρτε πίσω λοιπόν την ειρωνεία και μιλήστε στον κόσμο για τους φόρους»

Εύη Καρακώστα: «Εγώ δεν παραπονέθηκα ποτέ για τους φόρους που πληρώνω»

Άδ. Γεωργιάδης: «Μια ζάμπλουτη σαν κι εσάς να κάνει σε μένα που δουλεύω από τα 19 μου μαθήματα ταξικής συνείδησης πάει πολύ»

Εύη Καρακώστα: «Επειδή η γειτονιά μου ξέρει ποια είμαι…»

Άδ. Γεωργιάδης: «Κι εγώ ξέρω ποια είστε γι’ αυτό μη με προκαλέσετε περισσότερο. Τα πόθεν έσχες τα διαβάζω εγώ των ανθρώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ