Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Η Μενεγάκη κόβει την Ελένη της

Μία απόφαση που κανείς από τον ALPHA δεν περίμενε. Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και έτσι αναγκαστικά τα στελέχη του σταθμού πρέπει να καλύψουν την… τρύπα στο καθημερινό πρόγραμμά τους!

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο Newsit η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει «λευκή επιταγή» από τη διοίκηση του ALPHA για να αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν με την «Ελένη» της…! Μετά από μία πολύ κακή σεζόν όσον αφορά τις τηλεθεάσεις της εκπομπής η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει αλλαγές ελπίζοντας ότι θα κερδίσει ξανά τηλεθεατές. Εκτός όμως από τις αλλαγές σε βασικούς συνεργάτες της πήρε μία απόφαση που «πάγωσε» τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας αφού τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες από την επόμενη σεζόν η «Ελένη» δεν θα μεταδίδεται από τη μία έως τις τέσσερις το μεσημέρι, αλλά η Μενεγάκη θα αποχαιρετά καθημερινά τους τηλεθεατές στις τρεις. Η Ελένη λοιπόν πήρε την απόφαση να «κόψει» μία ώρα από την «Ελένη» της πιστεύοντας ότι έτσι η εκπομπή θα γίνει πιο «σφιχτή» -όπως λέγεται- και δεν θα… κουράζει τους τηλεθεατές με… ξεχείλωμα. Επιθυμία της είναι να περιοριστούν σε χρόνο ενότητες της εκπομπής που δεν «τραβάνε», όπως αυτή με το σχολιασμό σε θέματα του life style και να είναι πιο μικρή σε διάρκεια χωρίς ατέλειωτο… μπλα μπλα! Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η Ελένη θέλει να δώσει βάρος –και διάρκεια- σε συνεντεύξεις τόσο με πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος, όσο και σε κοινωνικά θέματα. Πάντως εκτός από την επιθυμία της να κάνει πιο «σφιχτή» θεματολογικά την «Ελένη» της είναι σίγουρο ότι με τη μικρότερης διάρκεια εκπομπή θέλει να αποφύγει και τον ανταγωνισμό, όπως το «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια που ξεκινά να προβάλλεται στις τρεις το μεσημέρι. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι αν και θα κάνει… ψαλίδισμα στη διάρκεια της εκπομπής, θεωρείται αυτονόητο ότι δεν θα υπάρξει αντίστοιχο «ψαλίδισμα» και στην οικονομική συμφωνία που έχει με τον ALPHA. Αντίθετα τώρα, τα στελέχη του σταθμού πρέπει να καλύψουν την «τρύπα» που θα αφήσει στο πρόγραμμα η απόφασή της αυτή, αφού όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ από τις τέσσερις έως τις επτά θα είναι η «ζώνη των τηλεπαιχνιδιών», με Ελένη Τσολάκη, Σμαράγδα Καρύδη και Χρήστο Φερεντίνο.

Έτσι λοιπόν αν γυρίζοντας από τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη είναι αποφασισμένη -προκειμένου να «γλιτώνει» το… προσωπικό της γόητρο και να αποφύγει τον ανταγωνισμό- να εμμείνει στην απόφαση του «κοψίματος» ελπίζοντας να ανεβάσει τις χαμηλές τηλεθεάσεις της, τότε είναι σίγουρο ότι στο κανάλι της Κάντζας θα πρέπει να βρουν τρόπο να διαχειριστούν το πρόβλημα που τους προκαλεί η… βασίλισσά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ