Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Αγόρασε κινητό που δεν παρέλαβε ποτέ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 47χρονος εντόπισε σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών την αγγελία την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης για την υποτιθέμενη πώληση ενός κινητού τηλεφώνου

Άλλη μια περίπτωση διαδικτυακής απάτης, που είχε θύμα έναν 47χρονο από την Άρτα, εξιχνιάστηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της τοπικής Ασφάλειας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός 45χρονου Έλληνα και σχημάτισαν σε βάρος του την σχετική δικογραφία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 47χρονος εντόπισε σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών την αγγελία την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης για την υποτιθέμενη πώληση ενός κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε μαζί του εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του. Οι δυο τους συμφώνησαν στην τιμή των 370 ευρώ για την αγορά του κινητού και ο 45χρονος του ζήτησε να καταθέσει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του.

Όμως, δεν του έστειλε ποτέ το επίμαχο κινητό, με αποτέλεσμα το θύμα να υποβάλλει μήνυση κατ' αγνώστου. Από τις έρευνες προέκυψε η ταυτότητα του 45χρονου και η δικογραφία που σχηματίστηκε για απάτη μέσω διαδικτύου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν έχει εξαπατήσει και άλλα ανυποψίαστα θύματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ