Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Χορηγία της ομοσπονδίας σωματείων επαγγελματιών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών Μακεδονίας - Θεσσαλίας - Θράκης στους εθελοντές διασώστες της ομάδας «ΠΡΟΤΕΚΤΑ»

Ρουχισμό στους εθελοντές διασώστες της ομάδας «ΠΡΟΤΕΚΤΑ», Παύλου Μελά – Κορδελιού – Ευόσμου- Θεσσαλονίκης παρέδωσε η ομοσπονδία σωματείων επαγγελματιών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης. Στο πλαίσιο της προσπάθειας της να βοηθήσει τους εθελοντές, που διαθέτουν τον προσωπικό τους χρόνο για το κοινό καλό, η ομοσπονδία επέλεξε φέτος την «ΠΡΟΤΕΚΤΑ». Υπενθυμίζουμε, ότι πέρσι το καλοκαίρι, είχαν επιλεχθεί οι εθελοντές που προστατεύουν το δάσος του Σέιχ - Σου.

« Θεωρούμαι απαραίτητο να προσφέρουμε σε αυτές τις ομάδες, που πραγματικά θυσιάζουν χρόνο και χρήματα, για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους. Είναι σημαντικό να νιώθουν, πως στην προσπάθεια τους αυτή δεν είναι μόνοι, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν το έργο τους», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας σωματείων επαγγελματιών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της «ΠΡΟΤΕΚΤΑ», Γιώργος Μακαβός ευχαρίστησε τον κ. Δερετζή και την ομοσπονδία για την ευγενική προσφορά τους επισημαίνοντας πως: «Ανάλογες κινήσεις γεμίζουν κουράγιο όλους τους εθελοντές στο έτσι και αλλιώς δύσκολο έργο τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ