Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική έκανε διακοπές η Ρωσίδα τραγουδίστρια Γιούλια Σαμοίλοβα

Στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική έκανε διακοπές η γνωστή Ρωσίδα τραγουδίστρια Γιούλια Σαμοίλοβα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2018.

Η Γιούλια, συνοδευόμενη απο το σύζυγο της Αλέξη, δήλωσε ότι η Ελλάδα ειναι εξαιρετικός προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές. Μάλιστα αποδέχθηκε την πρόταση και τραγούδησε σε ΑΜΕΑ που νοσηλεύονται στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας "Αναγέννηση" στη Νεα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Η υποδοχή που της επιφύλαξαν ήταν συγκλονιστική αφού η Σαμοίλοβα, η οποία τραγούδησε καθισμένη πάνω σε αναπηρική καρέκλα, αποτελεί έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η 28χρονη τραγουδίστρια προσήλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης το 2013 με τη συναρπαστική ερμηνεία της στο τραγούδι, στην εκπομπή Faktor A, τη ρωσική εκδοχή του X Factor.

Το 2014, ερμήνευσε το τραγούδι "Together" κατά την τελετή έναρξης των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων του Σότσι. Η Γιούλια που γεννήθηκε υγιέστατη και η ανάπτυξή της ήταν όπως κάθε φυσιολογικού παιδιού, έπειτα από έναν εμβολιασμό άρχισε σταδιακά να χάνει τη λειτουργία των ποδιών της, με τους γιατρούς να λένε ότι μπορεί να πεθάνει σε τρία χρόνια..."Οι γονείς μου έφεραν κάθε λογής θεραπευτή, γνωστό και άγνωστο, αλλά όλοι ήταν τσαρλατάνοι", γράφει η ίδια στην ιστοσελίδα της ενώ η υγεία της επιδεινωνόταν συνεχώς. Οταν η μητέρα της επενέβη και σταμάτησε κάθε θεραπεία, η Γιούλια άρχισε να αναρρώνει και μέσα από τη μουσική βρήκε μια θεραπευτική και συναισθηματική διέξοδο.

Η Ρωσία φέτος αποφάσισε να τη στείλει στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "Flame is Burning" αλλα η διοργανώτρια χώρα δεν τη δέχθηκε επικαλούμενη πολιτικούς λόγους...

Όπως δήλωσε η ίδια στη συναυλία της στην "Αναγέννηση" λυπήθηκε πολύ που δεν πήρε μέρος στο φετινό διαγωνισμό αλλά ειναι αισιόδοξη για τον επόμενο που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

Όσον αφορά τη διαμονή της στην Ελλάδα ανέφερε ότι είναι καταπληκτική και έχει υπέροχες παραλίες - πολύ βολικές για ανθρώπους με αμαξίδιο. Επίσης έμεινε κατενθουσιασμενη με τα υπέροχα ελληνικά φαγητά. «Ακόμα και για κάποια τόσο εκλεκτική σαν εμένα με λίγη όρεξη, υπάρχουν πολλά διαφορετικά φαγητά και είναι όλα πολύ πολύ νόστιμα. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι η ύπαρξη ενός καταπληκτικού Κέντρου αποκατάστασης "Αναγέννηση", εδώ κάνουν καταπληκτική δουλειά και φροντίζουν την υγεία όλων, κάνουν πολύ καλή δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Γιούλια που φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Αποθεραπείας–Αποκατάστασης Θεσσαλονίκης «η Αναγέννηση» παρακολούθησε ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης σε ασθενείς με κινητικά προβλήματα.

Όπως ειναι γνωστό το κέντρο λειτουργει από το Μάρτιο του 2005 και αποτελεί το μεγαλύτερο στην Ελλάδα με 214 κλίνες.

Διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, γεγονός που επισήμανε με δηλώσεις της η Ρωσίδα τραγουδίστρια.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της «Αναγέννησης Α.Ε.» Δρ.Αργυρή Βαγιωνά δήλωσε, ότι με μεγάλη χαρά φιλοξενήθηκε στο Κέντρο η ρωσίδα τραγουδίστρια και παρουσίασε τα τραγούδια της σε ασθενείς και προσωπικό, «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μπορούν να αναδείξουν τα ταλέντα τους με τόσο ωραίο τρόπο».











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ