Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 70 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΏΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ NANOTEXNOLOGY 2017

Οι Nanotubes απο την Πολωνία, στη Θεσσαλονίκη για συνέδριο και διακοπές!
Ο Marcin Witkowski φοιτητής στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας, έρχεται φέτος για δεύτερη χρονιά να παρακολουθήσει το Θερινό Σχολείο Νανοτεχνολογίας που διεξάγεται στο πλαίσιο του NANOTEXNOLOGY 2017.


"Είμαι ενθουσιασμένος γιατί έχω την ευκαιρία να δείξω την έρευνά μου πάνω στη μετροσκοπία. Χρησιμοποιώ νανουλικά από νικέλιο και άργυρο για να δημιουργήσω πρωτότυπα για χημικές αναλύσεις" εξηγεί. Μαζί με τον Marcin έχουν τον έλθει άλλοι 18 φοιτητές και ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, στην Πολωνία, μέλη όλοι μιας ιδιαίτερα δραστήριας ομάδας Nanotubes from Poland ."Το επίπεδο είναι υψηλό και έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με ερευνητές από όλο τον κόσμο. Φυσικά θα συνδυάσουμε το Συνέδριο με διακοπές στη Χαλκιδική, λένε.

Εβδομήντα φοιτητές και ερευνητές, από την Κίνα, την Κορέα, την Τουρκία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, κυριο λεκτικά από όλο τον κόσμο ξεκίνησαν την 1 Ιουλίου την παρακολούθηση στο Θερινό Σχολείο της Νανοτεχνολογίας που διεξάγεται στο πλαίσιο του 14ου Nanotexnology στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.
Ημερίδα Συνδέσμων Ελλάδας και Ιαπωνίας
Τη Δευτερα 3 Ιουλίου από τις 15.00-17.30 το απόγευμα στο πλαίσιο του Διεθνούς Πολυσυνεδρίου Νανοτεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί κοινή ημερίδα των Συνδέσμων Ελλάδας και Ιαπωνίας HOPE-A& JAPEC με θέμα "Joint Workshop on Organic Electronics"
Στην  ημερίδα που  θα πραγματοποιηθεί  στο Ξενοδοχείο Porto Palace, θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες των δυο φορέων στα Οργανικά και Εκτυπωμένα Ηλεκτρονικά και οι δράσεις και οι πρωτοβουλιες των εταιρειών και ΑΠΟ τις δυο χώρες.

Νανοτεχνολογία από τη Θεσσαλονίκη στο Τσεντού της Κίνας σε πραγματικό χρόνο
Η εταιρεία alfatraining του Έλληνα επιχειρηματία και Δημοτικού Συμβούλου Καρλσρούης Νίκου Φωστηρόπουλου, δημιούργησε ένα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντ το alfaview το οποίο δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο Nanotexnology 2017

Πρόκειται για τα Εργαστήρια Plasmonics και Nanoelectronics που διεξάγονται την Τετάρτη 5 Ιουλίου. Σύνεδροι από το Ναϊρόμπι της Αφρικής, το Κατάρ της Μ Ανατολής, την πόλη Τσεντού της Κίνας , θα συνδεθούν μαζί με τους συμμετέχοντες στη Θεσσαλονίκη, υπό την τεχνική παρακολούθηση της γερμανικής εταιρείας , προκειμένου να δοκιμάσουν ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν που προσφέρει ζωντανή σύνδεση σε πραγματικό χρόνο σε κάθε γωνιά της γης για περισσότερα από 100 άτομα.

Το Συνέδριο Νανοτεχνολογίας και Νανοεπιστημών που διεξάγεται για 14η χρονιά , συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 1000 συνέδρων από όλο τον κόσμο και σ αυτό συμμετέχουν ερευνητές, εταιρείες, ινστιτούτα και Πανεπιστήμια από 65 χώρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ