Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησαν μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη στην 58η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ΙΜΟ) 2017

Χρυσό και Αργυρό Μετάλλιο στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (ΙΜΟ) 2017 κατέκτησαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, Βασίλης Γεωργιάδης (Γ΄ Λυκείου) και Ραφαήλ Τσιάμης (Β΄ Λυκείου), αντίστοιχα.

Η Μαθηματική Ολυμπιάδα έλαβε χώρα φέτος στην Βραζιλία (Ιούλιος 2017).

Οι μαθητές Β. Γεωργιάδης και Ρ. Τσιάμης είχαν διακριθεί επίσης στην 34η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (ΒΜΟ) με Χρυσό και Αργυρό Μετάλλιο αντίστοιχα, ΠΓΔΜ (Μάιος 2017). Για πρώτη φορά μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια, κατακτήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο σε Βαλκανιάδα με την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία (40/40).

Επίσης, σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν και τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μαθηματικών. Συγκεκριμένα:
  • Β. Γεωργιάδης, Χρυσό Μετάλλιο, Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, Θεσσαλονίκη 
  • Δ. - Χ. Μελάς, Αργυρό Μετάλλιο, Σχολή Μωραΐτη, Αθήνα 
  • Δ. Λώλας, Αργυρό Μετάλλιο, Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Τρίκαλα 
  • Ρ. Τσιάμης, Αργυρό Μετάλλιο, Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, Θεσσαλονίκη 
  • Δ. Τσιντσιλίδας, Αργυρό Μετάλλιο, Ενιαίο Λύκειο Καλμπακίου, Δράμα 
  • Ρ. Ψυρούκης, Χάλκινο Μετάλλιο, Β’ Ενιαίο Λύκειο, Μυτιλήνη. 

Τους Ολυμπιονίκες στα Μαθηματικά θα υποδεχτούν, γονείς, εκπαιδευτικοί και η διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη στο Αεροδρόμιο Μακεδονία, σήμερα (Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017), στις 5.00 το απόγευμα.

Στην φωτογραφία οι μαθητές Βασίλης Γεωργιάδης και Ραφαήλ Τσιάμης, από την υποδοχή τους μετά τις σημαντικές διακρίσεις τους, στην 34η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (ΒΜΟ), τον Μάιο του 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ