Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Σάλος με τη σύλληψη πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ με 52 σακουλάκια κοκαΐνης

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Football League συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι της Λήμνου

Η πρόσβαση στο εύκολο και γρήγορο χρήμα φαίνεται πως ήταν ο λόγος που γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής έμπλεξε με τον σκοτεινό και ανελέητο κόσμο της εμπορίας ναρκωτικών.

Η σύλληψη του 27χρονου πρώην επιθετικού της Λάρισας, της Καλλιθέας και του Πανιωνίου πηγαίνοντας να παραλάβει δέμα με 52 συσκευασίες γεμάτες κοκαΐνη έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο λιμάνι της Λήμνου. Το γεγονός πως ο γνωστός αθλητής έπεσε στα χέρια του Λιμενικού έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, αφού ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί και κανείς από τους συγχωριανούς και φίλους του δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 27χρονος έμπλεξε με τα ναρκωτικά.

Από την κατάθεσή του οι Αρχές θα αναζητήσουν τον άνθρωπο εκείνο που του έστειλε το δέμα που περιείχε σακούλες ρύζι μέσα στις οποίες είχαν τοποθετηθεί οι συσκευασίες κοκαϊνης, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι Λιμενικές Αρχές του νησιού είχαν ήδη την πληροφορία πως δέμα με ναρκωτικές ουσίες θα φθάσει το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι, αλλά δεν γνώριζαν τον παραλήπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις αντίκρισαν τον άνθρωπο που ζήτησε να παραλάβει το ναρκωπακέτο, έπεσαν από τα σύννεφα αφού όλοι γνώριζαν τον ποδοσφαιριστή.

Ο 27χρονος με καταγωγή από τη Λήμνο ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ενώ με την τοπική ομάδα που αγωνίστηκε είχε αρκετές διακρίσεις.
Μετά το σχολείο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει ενώ συνέχισε και το ποδόσφαιρο. Το ταλέντο του τον οδήγησαν να παίξει και στην Εθνική Ελπίδων, ενώ αγωνίστηκε σε ιστορικούς συλλόγους όπως ο Πανιώνιος και η Λάρισα

Η ανακοίνωση του λιμεναρχείου για τη σύλληψη:

«Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου.

Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr). Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ