Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

«470 ALEXANDER THE GRΕAT CUP 2017»: 1Η ΗΜΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα των αγώνων του «470 ALEXANDER THE GRΕAT CUP 2017» - ενός αγώνα θεσμού για το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης - που φέτος όμως έχει το χαρακτήρα test event ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας 470 που θα διεξαχθεί 7-15 Ιουλίου στο Θερμαϊκό κόλπο.

Στους αγώνες «470 ALEXANDER THE GRΕAT CUP 2017» συμμετέχουν 74 πληρώματα (43 ανδρών και 31 γυναικών).

Οι Η.Π.Α με τους Stuart Mcnay, David Hughes, η Νέα Ζηλανδία με τους Paul Snow-Hansen, Daniel Willcox και Νότιος Αφρική με τους Asenathi Jim, Sibu Sizatu είχαν αντίστοιχα τις τρείς πρώτες θέσεις στους άνδρες μετά τις τρείς πρώτες ιστιοδρομίες που έγιναν σήμερα. Στις γυναίκες το Ισραήλ με τις Yahel Wallach, Shahar Tibi, η Χιλή με τις Nadja Horwitz, Trinidad Gonzalez και η Ισπανία με τις Bàrbara Cornudella Ravetllat, Sara Lope είναι οι τρείς που προηγούνται.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των αγώνων κ. Σούλης Παπαντωνίου «Υπήρχε ελαφρύς αέρας στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες ενώ προς το τέλος της 3ης η ένταση του ανέβηκε στα 12 μίλα, που είναι ο ιδανικός αέρας για τη δειξαγωγή των αγώνων. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν πολλές μεταβολές που μας έκαναν να μετακινούμε ανάλογα το στίβο. Η πίεση του ανέμου δεν ήταν ομοιόμορφη αλλά οι κούρσες ήταν πολύ καλές και κανένα πλήρωμα ή προπονητής δεν εξέφρασε παράπονο. Η κατάσταση από αύριο σε ότι αφορά τον άνεμο θ αρχίσει να εξομαλύνεται».

Οι αυριανές ιστιοδρομίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 13:00 το μεσημέρι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ