Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 27Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 1η Αυγούστου έως την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
  1. Από την Τρίτη 1η Αυγούστου έως και την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, εργασίες καθαρισμού της νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από τον κόμβο Ρυσίου έως και τον κόμβο αεροδρομίου, με αποκλεισμό της αριστερής νησίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξη των εργασιών είναι στις 08.00 το πρωί.

  1. Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα σε τμήματα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
-         Την Τρίτη 1η Αυγούστου 2017: στην κατεύθυνση προς Περαία, μετά τη διασταύρωση της 113 πτέρυγας μάχης (μπροστά από το αεροδιάδρομο) με αποκλεισμό της αριστερής και μεσαίας κυκλοφορίας .
-         Την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017
Α. Στη διασταύρωση με την Επαρχιακή Οδό 28 «Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου – Επανομής» με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Β. Στη διασταύρωση Καρδίας, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 08.00 το  πρωί.


Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ