Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Παρακολούθησαν και συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη τρία άτομα με 26,5 κιλά κάνναβης

Στη σύλληψη τριών ατόμων που έκαναν εισαγωγή σημαντικής ποσότητας κάνναβης στην ελληνική επικράτεια οδήγησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο υπήκοοι Αλβανίας, μία γυναίκα 38 ετών και ένας άνδρας, 45 ετών και ένας 27χρονος Έλληνας υπήκοος, εγκατέλειψαν χθες ένα αυτοκίνητο, σε περιοχή της Φλώρινας. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν, 35 συσκευασίες κάνναβης βάρους 26, 5 κιλών, την οποία οι τρεις συλληφθέντες είχαν εισάγει στην ελληνική επικράτεια με σκοπό τη διακίνηση.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των τριών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, την ώρα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν οι σάκοι με τις συσκευασίες κάνναβης, τα δύο αυτοκίνητα και τα τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στις κατοχή τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς. Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ