Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ποιοι μένουν τη νέα χρονιά στον ΑΝΤ1 - Τι θα γίνει με το «Ράδιο Αρβύλα»

Τα πρόσωπα που μένουν στον ΑΝΤ1 και τις αλλαγές που έρχονται τη νέα χρονιά προανήγγειλε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του καναλιού.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή αφορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων: Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο διευθυντής ειδήσεων, Γιάννης Μιχελάκης εργάζονται ήδη στην ανανέωση του δελτίου που θα μεταδίδεται στις 20:00.

Μια ακόμα αλλαγή στο κανάλι έχει να κάνει με τους Ράδιο Αρβύλα. Ο Γιάννης Λάτσιος, αναφέρθηκε εκτενώς στη σατιρική εκπομπή, χαρακτηρίζοντάς την, ως «την πιο σημαντική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης». Τόνισε, δε, ότι «είμαστε υπερήφανοι που την έχουμε. Αυτό που έγινε πέρυσι ήταν λάθος. Δεν γίνεται μία εκπομπή να μην έχει περιοδικότητα και να βγαίνει κάθε 15 ημέρες». Ο κ. Λάτσιος εξήγησε πως έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις, καθώς επιθυμία του σταθμού είναι το Ράδιο Αρβύλα να γίνει και πάλι εβδομαδιαίο. Μάλιστα, ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε πως αισιοδοξεί ότι «θα έχουμε θετική έκβαση».

Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιείται εκτός της εβδομαδιαίας παρουσίας τους και μία ξεχωριστή μηνιαία εκπομπή. «Τους τιμούμε και τους σεβόμαστε. Πολλές φορές διαφωνούμε μαζί τους και άλλες συμφωνούμε, αλλά πάντα έχουν ελευθερία λόγου», διευκρίνισε.

Στη «μάχη» των ριάλιτι μπαίνει ο ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν με το παιχνίδι επιβίωσης «Nomads». Το παιχνίδι έρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού και όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Το «Nomads» θα προβάλλεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Σκορδά, συνεχίζουν κανονικά, ενώ η Μαριά Μπεκατώρου φεύγει από την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής το Σαββατοκύριακο, όμως παραμένει στο δυναμικό του καναλιού.

Το «ΟΛΑ» με τον Θέμο Αναστασιάδη παραμένει και συνεχίζεται το Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Επίσης, ο Aντ1 προετοιμάζει ένα νέο απογευματινό τηλεπαιχνίδι τύπου quiz show, το «Still Standing», με την πρωτοτυπία ότι κάθε παίκτης που χάνει, θα αποβάλλεται από το παιχνίδι, καθώς θα τον καταπίνει, κυριολεκτικά, μια τρύπα η οποία θα ανοίγει κάτω από τα πόδια του.

Το κανάλι έχει προγραμματίσει για το βράδυ της Κυριακής την επαναφορά ενός μεγάλου και φαντασμαγορικού βαριετέ, δηλαδή μιας ποικίλης ύλης, εκπομπής.

O Γιώργος Λιάγκας, παραμένει στο κανάλι και αναλαμβάνει ένα late night show. Ο Γιάννης Λάτσιος διευκρίνησε ότι, αντίθετα με τις φήμες, ο Γιώργος Λιάγκας δεν πρόκειται να λειτουργήσει σαν αντικαταστάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν ο δεύτερος, λόγω των υποχρεώσεών του στις Φιλιππίνες με το Nomads δεν θα είναι σε θέση να ετοιμάζει το 2Night Show το οποίο παραμένει κανονικά στο πρόγραμμα του και τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ