Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

1η Διεθνή Έκθεση δι' Αλληλογραφίας

Την πρώτη διεθνή καλλιτεχνική έκθεση μέσω αλληλογραφίας με ψηφοφορία από το κοινό και θέμα
«Η φαντασία και η δημιουργικότητα κτίζουν το μέλλον»  διοργανώνει η «Εταιρία Κοινωνικών Εφαρμογών ΚΟΙΝΣΕΠ» υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  σε τέσσερις (4) ελληνικές πόλεις.
Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος Έλληνες και ξένοι  δημιουργοί, Μονογονείς, Άνεργοι και ΑμεΑ  ηλικίας 18 ετών και άνω στις εξής μορφές Τέχνης: 

  1. Ποίηση
  2. Φωτογραφία
  3. Σκίτσο

Ο κάθε δημιουργός μπορεί να λάβει μέρος με δύο έργα, σε μια ή περισσότερες μορφές τέχνης. Τα έργα θα πρέπει να προάγουν μηνύματα σχετικά με την Κοινωνικότητα, την Ανάπτυξη, την Πρόοδο και τη Φιλία.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. ΠΟΙΗΣΗ

1. Κάθε δημιουργός μπορεί να λάβει μέρος με δύο ανέκδοτα ποιήματα (ανεξαρτήτως σειρών) σε γραμματοσειρά τύπου  Monotype ή Palatino Linotype Corsiva ή Bookman Oldstyle, χωρίς Bold ή Italics.  μεγέθους 14 στιγμών, διάστιχο 1,5 στιγμές και έκταση κειμένου μέχρι μία (1) σελίδα Α4.
2. Σε κάθε ποίημα θα πρέπει να αναγράφονται ο τίτλος του έργου και το όνομα του δημιουργού.
3. Τα έργα θα πρέπει να σταλούν  και ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο info@ekief.gr

  1. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

1. Κάθε δημιουργός μπορεί να λάβει μέρος με δύο ανέκδοτες  φωτογραφίες  (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες), που να χωρούν σε διάσταση χαρτιού μεγέθους Α3 (φωτογραφικού ή κανονικού). Μεγέθη Φωτογραφιών  2.500-3.000 dpi ή (3508 x 4961 pixels) ή 300 ppi  (τουλάχιστον).
2. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι αποτυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί ή σε ένα  κανονικό   χαρτί Α3.
3. Η  κάθε φωτογραφία  θα πρέπει να συνοδεύεται από το σήμα του copyright, τον   τίτλο και το όνομα του δημιουργού, ενώ κάθε μια θα πρέπει να αποτυπώνεται ξεχωριστά σε φύλλο χαρτιού μεγέθους Α3, σε γραμματοσειρές  τύπου  Monotype ή Palatino Linotype Corsiva ή Bookman Oldstyle, χωρίς Bold ή Italics, μεγέθους 14 στιγμών.
4. Τα έργα θα πρέπει να σταλούν  και ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο info@ekief.gr

3. ΣΚΙΤΣΟ

1. Κάθε δημιουργός μπορεί να λάβει μέρος με δύο ανέκδοτα σκίτσα (έγχρωμα ή ασπρόμαυρα) ) σε μορφή .png και .tiff ζωγραφισμένα με οποιαδήποτε τεχνική σε φύλλο άσπρου απλού χαρτονιού ή  χαρτονιού τύπου κανσόν διαστάσεων 50εκ. x 70εκ. Θα πρέπει να αποσταλούν και με e-mail στο info@ekief.gr
2. Το κάθε σκίτσο θα πρέπει να φέρει το σήμα του copyright,  την υπογραφή του  δημιουργού κι αμφότερα να αποσταλούν σε προστατευόμενο μεγάλο φάκελο με φυσαλίδες.
3. Τα σκίτσα θα πρέπει να συνοδεύονται από τίτλο και να υπογράφονται με το copyright και  με το όνομα του δημιουργού.  Κάθε έργο θα πρέπει να αποτυπώνεται ξεχωριστά σε φύλλο χαρτιού μεγέθους Α4, σε γραμματοσειρές  τύπου Monotype ή Palatino Linotype Corsiva ή Bookman Oldstyle, χωρίς Bold ή Italics,  μεγέθους  14 στιγμών.
4. Τα έργα θα πρέπει να σταλούν  και ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο info@ekief.gr


Τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν:

α. Ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο info@ekief.gr.

β. Μέσω ταχυδρομείου  σε δύο (2) αντίγραφα  εντός μεγάλου φακέλου, στον οποίο εντός μικρότερου φακέλου θα πρέπει να περιληφθούν σε  ένα έγγραφο  και τα εξής στοιχεία:
- Ονοματεπώνυμο
- Ηλικία
- Πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση με Ταχυδρομικό Κώδικα
- Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό ή κινητό)
- Εmail

Τα έργα θα πρέπει να σταλούν με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

“Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών”
Λαγκαδά 12 , 3ος όροφος
Θεσσαλονίκη (κέντρο), Τ.Κ. 54630

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού: 284/002239-06                                                           IBAN: GR44 0110 2840 0000 2840 0223 906                                                                                                               ΟΝΟΜΑ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ                                                                                                               ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ή μέσω Paypal στο link:https://ekief.gr/shop

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των έργων (με σφραγίδα  ταχυδρομείου) είναι η  Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017.


Για πληροφορίες σχετικά με τους γενικότερους όρους  συμμετοχής, τον τόπο και τον τρόπο διεξαγωγής της έκθεσης, μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://ekief.gr/ μέσω e-mail στο info@ekief.gr ή  τηλεφωνικά στο 6944- 181. 772.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ