Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Αιτήσεις για 148 εποχικές θέσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Με 148 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί το «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης», προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες τις πρόσκαιρες ανάγκες του Φεστιβάλ. Οι νέοι συνεργάτες θα υπογράψουν τετράμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή συμβάσεις έργου.

Όπως είναι λογικό το μεγαλύτερο μέρος των θέσεων θα καλυφθεί από ελεγκτές εισιτηρίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης» που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από το Ελληνικό Δημόσιο.

Όπως γράφει το dimosio.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που είναι αναρτημένη στο site του φεστιβάλ www.filmfestival.gr και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα, στα γραφεία του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα. (Θεσσαλονίκη: Πλ. Αριστοτέλους 10, 6ος ορ. και Αθήνα: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 2ος ορ.). Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 19 Ιουλίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 – 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ