Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η φήμη ότι αλλάζει φύλο η 11χρονη κόρη των Τζολί και Πιτ έριξε το διαδίκτυο

Η διασπορά της φήμης ξεκίνησε από το εν λόγω δημοσίευμα της ισπανικής El Mundo, το οποίο ανέφερε ότι η εντεκάχρονη κόρη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ υποβάλλεται σε ορμονοθεραπεία για να γίνει αγόρι.

Η El Mundo επικαλέστηκε μάλιστα το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά και  παλαιότερες δηλώσεις της Αντζελίνας Τζολί, σύμφωνα με τις οποίες η μικρή προσπαθούσε να μοιάσει στα αγόρια της οικογένειας .

Η φήμη ότι αλλάζει φύλο η 11χρονη κόρη των Τζολί και Πιτ «έριξε» το διαδίκτυο

Αν και το δημοσίευμα αποσύρθηκε από την ιστοσελίδα της εφημερίδας σε ένα μόλις 24ωρο, ήταν ήδη αργά. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, βάζοντας το παιδί στο στόχαστρο ενός παραληρήματος στο διαδίκτυο.

Το Γαλλικό Πρακτορείο διέψευσε ότι έχει μεταδώσει τέτοια είδηση και ζήτησε να αφαιρεθεί ως πηγή, ωστόσο τα ευρωπαϊκά μέσα είχαν στήσει πάρτι. «Σίγουρα η Shiloh θα γίνει αγόρι», έγραψαν τα  Public, VSD, France Soir, Closer  στη Γαλλία βασισμένα σε ένα άρθρο του βελγικού σάιτ RTL.be.

Η είδηση δεν διασταυρώθηκε, ούτε ρωτήθηκε η οικογένεια, καθώς η επιλογή της 11χρονης να ντύνεται και να χτενίζεται σαν αγόρι, κατά τα ΜΜΕ, προδίδει τις προθέσεις της. Η μικρή Shiloh, άλλωστε, έχει υποστεί από νωρίς bullying για τις επιλογές της.

Ενδεικτικά αναφέρουμε Auféminin.com της επιτέθηκε για τα αγορίστικα μαλλιά της: «Ξέραμε ήδη ότι η Shiloh Jolie-Pitt ήταν αρρενωπή, αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο . Το κοριτσάκι, μάλιστα, δεν σκοπεύει να σταματήσει εδώ, αφού ακούγεται ότι θέλει να αλλάξει και όνομα και να λέγεται Shax. Ωραία εφηβεία».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ