Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ο ΠΑΟΚ 1-0 την Φένλο (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της ολλανδικής Φένλο σε φιλικό παιχνίδι. Το γκολ σημείωσε στο 70’ ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Οι ασπρόμαυροι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, όμως κρατούν την εκτελεστική δεινότητα του σκόρερ τους, αλλά και την πολύ καλή παρουσία του 18χρονου τερματοφύλακα Σιαμπάνη.

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε από το ξεκίνημα τα ηνία της αναμέτρησης, ωστόσο έδειξε ασύνδετος και δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Καλύτερη στιγμή ήταν η φάση του 8’, όταν ο Μπίσεσβαρ έστρωσε την μπάλα στον Ενρίκε, ο οποίος τράνταξε το δοκάρι της Φένλο.

Οι Ολλανδοί κέρδισαν μέτρα από το 25’ και μετά, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν λόγω του Σαμπάνη. Ο κίπερ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις στο 26’ και το 42’ στα σουτ που επιχείρησε ο Κρούι, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, πραγματοποίησε την πιο δύσκολη επέμβασή, σταματώντας τον Σέουντγενς.

Στο 51’ ο Μακ μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν σημάδεψε σωστά, ενώ το μοναδικό γκολ μπήκε στο 70’. Ο Κάμπος με ατομική προσπάθεια είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, ενώ ο Πρίγιοβιτς που πήρε το ριμπάουντ σημείωσε από κοντά το 1-0.

Ολόκληρη η αναμέτρηση:



ΠΑΟΚ – Φένλο 1-0

Γκολ: 70' Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Μαλεζάς, Κρέσπο

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης (61' Μελίσσας), Λέοβατς (46' Λεβέκ), Μαλεζάς (61' Κρέστο), Βαρέλα (61' Πούγγουρας), Δεληγιαννίδης (61' Μάτος), Σακχόφ (61' Κάνιας), Κάτσε, Ενρίκε (46' Κάμπος), Μπίσεσβαρ (46' Πέλκας), Κουλούρης (46' Πρίγιοβιτς), Αθανασιάδης (46' Μακ).

Φένλο: Ούνερστολ, Ρούτεν, Πρόμες, Γιάνσεν, Σαρπέι, Ποστ, Φαν Κρούι, Σέουντγιενς, Ρόζελερ, Τισουντάλι, Μπεζάτ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ντελάνο Φαν Κρόι, Ρέσπεν, Σέζερ, Γκίελεν, Λαμπίλ, Φέρμπονγκ, Φαν Ντικ, Σάμσον, Φορστ, Χέντριξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ