Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η Γκαλ Γκαντότ πήρε εντυπωσιακά λίγα για τη «Wonder Woman»

Η «Wonder Woman» έχει ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία στο box office όντας η εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία του κινηματογραφικού καλοκαιριού.

Την ηρωίδα της DC τη χαιρέτισαν ακόμα και οι φεμινίστριες, ως αιχμή του δόρατος στη μάχη κατά του ανδροκρατούμενου υπερ-ηρωισμού, και με όλα αυτά η ταινία έχει ξεπεράσει για τα καλά το όριο των 500 εκατ. δολαρίων, με τους παράγοντες της αγοράς να περιμένουν ακόμα και τα 700-750 εκατ.

Κι έτσι μόνο έκπληξη προκαλεί η είδηση ότι η πρωταγωνίστρια, η εκπληκτική Γκαλ Γκαντότ, αποζημιώθηκε για τον ρόλο της με μόλις 300.000 δολάρια (270.000 ευρώ). Οκάδες λεφτά φυσικά για τους κοινούς θνητούς, για το Χόλιγουντ πάντως δεν είναι παρά ψίχουλα.



Τόσα πήραν, ας πούμε, τα λιγότερο γνωστά ονόματα των «Avengers», μιας και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. έλαβε 50 εκατ. δολάρια και ο Κρις Χέμσγουορθ έγινε κατά 5,4 εκατ. δολάρια πλουσιότερος από το sequel, παρά τα μόλις 14 λεπτά που εμφανίστηκε τελικά στο πανί!

Όταν ονόματα όπως ο Άνταμ Σάντλερ και η Μίλα Κούνις παίρνουν 10 εκατ. δολάρια την ταινία. Αφήνοντας κατά μέρος τα βαριά χαρτιά με τα 30-40 εκατ., μόνο «ψίχουλα» μπορούν να λογιστούν οι απολαβές της Γκαλ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ