Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Wonder Woman η Μις Ισραήλ: Η αμαζόνα για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη

Μπορεί σαν χαρακτήρας κόμικ να υπάρχει από το 1941, χρειάστηκαν, όμως, να περάσουν 66 ολόκληρα χρόνια για να αποκτήσει τη δική της ταινία στη μεγάλη οθόνη.
Ο λόγος για την Wonder Woman, την απόλυτη γυναίκα superhero η οποία - επιτέλους - γίνεται ταινία και «κατεβαίνει» στις ελληνικές αίθουσες την κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκίνησε, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου.

   Η υπέρτατη αμαζόνα φορά τη σούπερ στολή της. Μετά την γκεστ της εμφάνιση στο «Batman vs Superman», η Γκέιλ Γκάντοτ είναι αυτή που αναλαμβάνει να ζωντανέψει τη Wonder Woman και να τη βάλει στη λίστα με τους υπερήρωες της DC που αποκτούν τη δική τους ταινία.

 Η Γκέιλ Γκάντοτ παίρνει το ξίφος και την ασπίδα της, φοράει την πανοπλία της και ξεκινάει να σώσει τον κόσμο. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα εκπαιδεύεται σκληρότερα από οποιαδήποτε άλλη Αμαζόνα και γίνεται μια ανίκητη πολεμίστρια. Το εύρος το δυνάμεών της, όμως, και το ποια πραγματικά είναι, το ανακαλύπτει όταν αποφασίζει να φύγει από τον προστατευμένο της κόσμο και να πολεμήσει ενάντια σε μια πραγματική απειλή…

  Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Πάτι Τζένκινς η 32χρονη ηθοποιός,  Μις Ισραήλ, μοντέλο, μητέρα δύο κοριτσιών, οδηγός Ducati Monster, πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για γυναικεία θέματα, στρατιώτης  ενσαρκώνει την Wonder Woman. Για την ταινία εξασκήθηκε στην πυγμαχία και στην ξιφασκία, τραυματίστηκε αρκετές φορές αλλά, όπως συνηθίζει, να λέει ... όταν μια γυναίκα βιώνει τον τοκετό, όλα τα άλλα είναι πταίσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ