Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Κριτής εμφανίστηκε... ημίγυμνη σε talent show και προκάλεσε σάλο

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Αμάντα Χόλντεν, η οποία συμμετέχει ως κριτής στο μουσικό ριάλιτι «Got Talent» της Βρετανίας, θα ερευνηθεί από τον Ofcom, το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της χώρας, το οποίο από χθες έχει λάβει πάνω από 200 τηλεφωνήματα με καταγγελίες τηλεθεατών.

Ο 46χρονη Αμάντα εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα αποκαλυπτικό σύνολο του σχεδιαστή Julien Macdonald, με το ντεκολτέ της να γίνεται viral στα social media και να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Ofcom ανακοίνωσε πως θα αξιολογήσει τις καταγγελίες με προσοχή και θα μελετήσει το υλικό για να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει και αν θα υπάρξει επιβολή κυρώσεων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια βρίσκεται στο στόχαστρο των τηλεθεατών, καθώς και κατά την προηγούμενη σεζόν είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές

Το κανάλι ΙΤV, το οποίο προβάλλει το ριάλιτι, το έχει εντάξει στα «προγράμματα για όλη την οικογένεια» και αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως αν συνεχιστούν από μέρους της τέτοιες ενδυματολογικές επιλογές, τότε θα πρέπει να αλλάξει η ώρα μετάδοσης της εκπομπής.

Η Χόλντεν, πάντως, έλαβε τη συμπαράσταση των υπόλοιπων μελών της επιτροπής και δήλωσε πως θα συνεχίσει τις τολμηρές της εμφανίσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ