Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Survivor: Η επανένωση για Λάουρα, Κοκκινάκη και Χούτο προκάλεσε πανικό!

Μπορεί κάποιοι να τους είχαν χαρακτηρίσει “κλίκα”, αλλά πάνω από όλα ήταν μια παρέα μέσα στο Survivor. Παρέα όμως είναι και αφού αποχώρησαν από το παιχνίδι και επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τους Λάουρα Νάργες, Κώστα Κοκκινάκη και Λάμπρο Χούτο, οι οποίοι αν και ήδη γνωστοί, μετά την συμμετοχή τους στο Survivor, απέκτησαν ακόμη περισσότερους θαυμαστές. Η Λάουρα έμεινε στο παιχνίδι τρεις μήνες, ο Κοκκινάκης τέσσερις ενώ ο Λάμπρος μόνο δύο.

Οι τρεις πρώην παίκτες της ομάδας των Διάσημων βρέθηκαν εχθές στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος, σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου και προκάλεσαν χαμό. Οι θαυμαστές τους βρέθηκαν εκεί, με σκοπό να δουν τους αγαπημένους τους παίκτες από κοντά και να βγάλουν μαζί τους φωτογραφίες. Οι πρώην “Κόκκινοι” πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό, με μεγάλη χαρά. Και ο Κώστας Κοκκινάκης, φυσικά, το απόλαυσε, κι ας μην το έδειξε και πολύ!

Δες τις φωτογραφίες:Ο Λάμπρος Χούτος, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, στο οποίο φαινόταν πόσο πανικό προκάλεσαν οι φανατικοί θαυμαστές του Survivor!tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ