Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Survivor: Επικά σχόλια για Σπαλιάρα και Καρντάσιαν! Χαμός στο ίντερνετ!

Οι Καρντάσιαν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παικτών του Survivor, με τις επικές ατάκες του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Γιάννη Σπαλιάρα να βάζουν φωτιά στα social media.

Όλα ξεκίνησαν με την ανακοίνωση του επάθλου από τον Σάκη Τανιμανίδη που είπε σε διάσημους και μαχητές πως η πολυτελής βίλα που θα μείνουν οι νικητές είναι στην ίδια γειτονιά με αυτή των Καρντάσιαν. Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να σχολιάσει το γεγονός πως θα βρίσκονται κοντά στις Καρντάσιαν, με τον μισθοφόρο να σχολιάζει αστειευόμενος πως είναι κάτι πολύ καλό.

"Θα μας κάνουν σίγουρα μασάζ, δεν νομίζω να αντισταθούν μπροστά σε εμάς και ιδιαίτερα στον Κωνσταντίνο που είναι σε μεγάλη φόρμα τώρα τελευταία" είπε ο Αναγνωστόπουλος, πειράζοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τα φλερτ του. Ο Σάκης Τανιμανίδης τότε πέταξε το μπαλάκι στον Κωνσαντίνο Βασάλο και τον ρώτησε αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια με τις Καρντάσιαν.

Φυσικά τότε πήρε ως απάντηση την επική ατάκα που τους έκανε όλους να γελάνε. "Όχι δεν είναι του γούστου μου, είναι πολύ, όχι δεν είναι του γούστου μου γιατί έχουν μεγάλο... τέτοιο", σχολίασε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της.


Οι φανατικοί βέβαια του Survivor δεν άργησαν να αρχίσουν τα σχόλια για τον Γιάννη Σπαλιάρα των... 4.000 και τις Καρντάσιαν, δίνοντας ρεσιτάλ στα social media. Τα πειράγματα για τον "σφάχτη της καρύδας" δεν σταμάτησαν μόνο εκεί αφού κατάφερε να ξεχωρίσει στο χθεσινό αγώνισμα και να συμβάλλει στη νίκη των μαχητών και την κατάκτηση του πολυπόθητου επάθλου.



 οταν μαθαίνει η Κιμ ότι τριγυρνά στα μερη της ο Σπαλιαρας😒

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ