Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Survivor: Μυστικός ο τόπος διεξαγωγής του μεγάλου τελικού στις 5 Ιουλίου

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τον... εγκλεισμό τους στο reality επιβίωσης, οι «survivors» επιστρέφουν στην πατρίδα!

Την επόμενη Κυριακή 25 Ιουνίου θα γίνει το τελευταίο γύρισμα στον Αγιο Δομίνικο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες δεν θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής. Θα μείνουν κάποιες μέρες εκεί για να ξεκουραστούν και να γυρίσουν πλάνα από τη μετά «Survivor» εποχή, τα οποία θα προβληθούν από τον Σκάι όσο εκείνοι θα ετοιμάζονται για την επιστροφή.
Οι έξι παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική ευθεία θα προσγειωθούν στην Ελλάδα στις 2 Ιουλίου.
Για λόγους ασφαλείας, θα μείνουν σε ξενοδοχείο που γνωρίζει μόνο η παραγωγή, προκειμένου να γλιτώσουν την «πολιορκία» από φωτογράφους και κάμερες, αλλά και από θαυμαστές.
Οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε δύο ημιτελικούς, στις 3 και 4 Ιουλίου, από τους οποίους θα αποχωρήσουν κάθε φορά δύο «survivors»! Οι δύο που θα μείνουν θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό στις 5 Ιουλίου.
   Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τόπος διεξαγωγής των δύο events θα κρατηθεί μυστικός μέχρι και την τελευταία στιγμή, ακόμη και από ανθρώπους του καναλιού, προκειμένου να αποφευχθούν διαρροές. Την ίδια ώρα, πολλοί είναι αυτοί που τηλεφωνούν στο κανάλι του Φαλήρου, ζητώντας VIP θέσεις για τον τελικό, αφού ακόμη και οι επώνυμοι κινούνται στο ρυθμό του «Survivor».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ