Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

«Καταπολέμηση των διακρίσεων των Ρομά στην εκπαίδευση και την απασχόληση στην ΕΕ (PAL)»

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε, συμμετέχει ωςεταίρος στο Ευρωπαϊκό έργο «Καταπολέμηση των διακρίσεων των Ρομά στην εκπαίδευση και την απασχόληση στην ΕΕ (PAL)»
που έχει ως στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ενσωμάτωση των Ρομά στον κοινωνικό ιστό και στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας κατά των διακρίσεων και υπέρ των δικαιωμάτων και της αλληλεγγύης. Στο έργο συμμετέχουν εταίροι από 10 ακόμη χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα από Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Τουρκία, Αλβανία και Τσεχία.
Στο πλαίσιο του έργου η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένηςπροσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους τοπικούς οργανισμούς και φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (σύλλογοι-ομοσπονδίες Ρομά και μη κυβερνητικές οργανώσεις που ασχολούνται με τα δικαιώματα των μειονοτήτων) να συμμετέχουν στην εκδήλωση «Προσωπική ενεργοποίηση - Συμβουλές αναζήτησης εργασίας», η όποια θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιούνιου 2017 στις 10.00 π.μ. στο 5ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης (Μεγάλου Αλεξάνδρου-Αγίου Νεκταρίου 1, Δενδροπόταμος, Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ